Wat bepaald dat jij goede producten hebt?

Wat bepaald dat jij goede producten hebt? De titel zegt het al. Echter kan dit twee kanten op. Voor de particulier kan de vraag ook anders gesteld worden: Wat bepaald dat producten voor jou goed zijn. Als professional heb je hier een hele grote rol in!

Jij DE professional

Een klant gaat vaak af op wat lekker ruikt, waar ze iets over hebben gelezen en wat op dit moment in de mode is. Dus wanneer er in verschillende bladen geschreven wordt over de werking van Argan en dat dit goed is voor de huid zal de klant zich hier snel in vinden. Het is de combinatie van een plaatje, een pakkende tekst en de menigte volgt. De klant gaat hier vaak in mee, want als het gepromoot wordt dan moet het wel een goed product zijn toch? Jij als professional heeft hier een duidelijk taak in. Jij kan de klant adviseren, sturen en laten zien wat passende producten zijn.

Wat bepaald dat jij goede producten hebt?

Uiteindelijk is deze vraag te beantwoorden door te weten wat jouw klanten willen. Een leverancier of een fabrikant kan nog zoveel mooie producten hebben welke voor iedereen toe te passen zijn, echter als jouw klanten een andere verwachting hebben dan is de enige manier dat jij je hierin schikt. Uiteraard kan je de klant sturen door goede adviezen te geven welke passen bij een bepaalde huid of een probleem van de huid. Echter wanneer je naar een tijdje merkt dat de klant toch steeds terugkeert op andere producten, dan is het de vraag of jij de goede producten hebt!

Geloof in je producten

Wat ook meewerkt is of je zelf voor de volle 100% achter je product staat! Ken je product, weet wat je ermee kan, wanneer je het kan gebruiken en voor wie je het in kan zetten. Dit zorgt ervoor dat je over kennis beschikt. En het enige wat jouw klant nog meer wilt dan een fijn product gebruiken is dat jij beschikt over de kennis van het product zodat je kan adviseren!

Product