Dermaplaning

Wat is Dermaplaning?

Dermaplaning is een non-invasieve huidverbeterende behandelmethode voor het verkrijgen van een stralende, frisse huid. Dermaplaning wordt uitgevoerd met een speciaal ontworpen chirurgisch mesje. Er wordt lichtjes met het speciale mesje over de huid geschraapt, maar zonder te schuren of de huid te beschadigen. Hierdoor worden kleine donshaartjes, dode huidcellen en vuil van het gezicht verwijderd. Het is een pijnloze behandeling.  

De behandeling is bovendien geschikt voor alle huidtypen. Dermaplaning is een goede behandeling om de dikkere hoornlaag te verdunnen en de kans op acne te verminderen. Vervolgens worden serums en (acne)crèmes ook beter opgenomen door de huid. Dermaplaning kan geen acne veroorzaken. 

LET OP: Dermaplaning veroorzaakt GEEN hyperpigmentaties, dikke of zwarte haren! 

Waarom Dermaplaning?

  • Voor het verwijderen van de dode huidcellen
  • Voor het direct zichtbare glow
  • Voor het verwijderen van donshaartjes
  • Voor de verheldering

Na de behandeling

Het mooie aan een Dermaplaning behandeling is dat het resultaat direct zichtbaar en voelbaar is. De huid heeft een gezonde glans en teint, voelt zijdezacht aan en eventuele acnelittekens, pigmentvlekjes en fijne lijntjes zijn minder goed zichtbaar. Een bijkomstig voordeel is dat make-up mooier en gelijkmatiger aangebracht kan worden en dat het beter blijft zitten. Uiteraard groeien de haartjes weer terug en ook de dode huidcellen stapelen zich na verloop van tijd weer op. Na 4-8 weken kan de behandeling herhaald worden. 

Thuis

Contra-indicaties