Huidverbetering

Huidverbetering

Nadat de vraag naar huidverbetering steeg, hebben wij ons hierin goed verdiept. Samen met u maken wij een behandelplan op maat. Dit kan bestaan uit kuren of afwisseling van bepaalde huidverbeterende behandelingen. Dit gaat automatisch gepaard met het thuisgebruik van producten.

Door onze uitgebreide keuze aan behandelingen is er voor elke huidaandoening een behandeling:

Bio Peel

Intensiteit 2

Microdermabrasie

Intensiteit 3

Bindweefsel massage

Intensiteit 2

Dermaplaning

Intensiteit 1

Microneedling

Coming Soon

Biopulse

Coming Soon

Fruitzuur Peeling

Coming Soon

Intensiteit

Onze huidverbeterende behandelingen zijn onderverdeeld in 3 categorieën. Deze categorieën geven de intensiteit aan van de behandeling. 

Intensiteit 1. Deze behandelingen werken het minst diep in de huid. Deze zijn vooral bedoeld om de huid te laten glanzen met lichte huidverbeterende aspecten.

Intensiteit 2. Deze behandelingen werken dieper in de huid dan intensiteit 1. De behandelingen focussen zich dieper in de huid en stimuleren cel vernieuwing of collageen aanmaak. Hierbij is de impact op de huid gemiddeld.

Intensiteit 3. Deze behandelingen werken het diepst in de huid. Hierbij is zonbescherming ook verplicht. Deze behandelingen verwijderen een laagje huid waardoor deze vatbaar wordt voor de zon. Deze behandelingen hebben de meeste impact op de huid.