Over ons

Auric Skincare is een frisse en moderne salon gevestigd in IJsselstein op de Boerhaaveweg 95 met ruime parkeergelegenheid. Waar de tijd genomen wordt voor een behandeling. Waar zorgvuldig naar je huid wordt gekeken en een behandeling op maat wordt samengesteld. Waar je gezien en gehoord wordt. Waar je tot rust komt als je dat nodig hebt en je zelfvertrouwen groeit, omdat er aan je ‘huidprobleem’ gewerkt wordt.

Bij schoonheidssalon Auric Skincare staat huidverbetering voorop, maar ook ontspanning van het lichaam en de geest staat bij Auric Skincare centraal. Even een momentje voor jezelf in een rustgevende sfeer.

Lia

Ik (Lia Khadir) ben de trotse eigenaresse van Auric Skincare.  In 2004 ben ik gestart als schoonheidsspecialiste, omdat ik grote passie had voor het vak schoonheidsverzorging. 

In 2016 heb ik Auric Skincare opgericht en kon ik eindelijk aan de slag met mijn passie voor huidverbetering en huidverjonging. Bij Auric Skincare kun je ook terecht voor medische pedicure.

Mijn kennis houd ik op pijl door regelmatig trainingen en cursussen te volgen en beurzen zowel nationaal als internationaal te bezoeken. 

Dit zorgt ervoor dat ik behandelingen kan bieden die gebaseerd zijn op de nieuwste ontwikkelingen, met de nieuwste professionele apparatuur, met hoogwaardige producten én persoonlijke aandacht.

Lindsay

Mijn naam is Lindsay en ik ben 34 jaar. 

Ruim 17 jaar geleden heb ik de opleiding schoonheidsspecialiste en pedicure gevolgd aan het Zadkine in Rotterdam. Na een aantal jaren gewerkt te hebben als schoonheidsspecialiste en pedicure ben ik uiteindelijk weer terug gegaan naar het horeca leven. Maar het begon toch weer te kriebelen om als pedicure en schoonheidsspecialiste aan de slag te gaan en daarom ben ik nu begonnen aan de opleiding medisch pedicure. 

Ik ben naar een toffe salon op zoek gegaan die mij de kans wilde geven om mijn passie weer op te laten pakken en gelukkig staat Auric Skincare voor mij klaar om dit werkelijkheid te maken. 

Met onwijs veel zin ga ik weer aan de slag! Vanaf juni ga ik beginnen dus hopelijk zie ik je snel bij mij in de stoel. 

Liefs Lindsay

lindsay

Karlijn

Mijn naam is Karlijn Frasa, ik ben 20 jaar oud en kom uit IJselstein.

Ik heb mijn diploma allround schoonheidsspecialiste niveau 4 behaald op het Beauty College in Utrecht. Mijn specialisaties zijn: acné behandelingen, sportmassage, bindweefselmassage en shiatsu. In de salon kan je bij mij terecht voor: verschillende gezichtsbehandelingen, massages, harsen, wimpers en wenkbrauwen en acné behandelingen.

Ik wil me blijven ontwikkelen in de schoonheidsbranch door te blijven leren en om mijn kennis up to date te houden.

Ik hoop jullie snel te zien in de salon!

Groetjes, Karlijn