Over ons

Auric Skincare is een frisse en moderne salon gevestigd in IJsselstein op de Boerhaaveweg 95 met ruime parkeergelegenheid. Waar de tijd genomen wordt voor een behandeling. Waar zorgvuldig naar je huid wordt gekeken en een behandeling op maat wordt samengesteld. Waar je gezien en gehoord wordt. Waar je tot rust komt als je dat nodig hebt en je zelfvertrouwen groeit, omdat er aan je ‘huidprobleem’ gewerkt wordt.

Bij schoonheidssalon Auric Skincare staat huidverbetering voorop, maar ook ontspanning van het lichaam en de geest staat bij Auric Skincare centraal. Even een momentje voor jezelf in een rustgevende sfeer.

Lia Khadir

Ik (Lia Khadir) ben de trotse eigenaresse van Auric Skincare.  In 2004 ben ik gestart als schoonheidsspecialiste, omdat ik grote passie had voor het vak schoonheidsverzorging. 

In 2016 heb ik Auric Skincare opgericht en kon ik eindelijk aan de slag met mijn passie voor huidverbetering en huidverjonging. Bij Auric Skincare kun je ook terecht voor medische pedicure.

Mijn kennis houd ik op pijl door regelmatig trainingen en cursussen te volgen en beurzen zowel nationaal als internationaal te bezoeken. 

Dit zorgt ervoor dat ik behandelingen kan bieden die gebaseerd zijn op de nieuwste ontwikkelingen, met de nieuwste professionele apparatuur, met hoogwaardige producten én persoonlijke aandacht.

Kim Kronenburg

Ik ben Kim, 17 jaar en rond dit jaar mijn Opleiding schoonheidsspecialiste niveau 3 af. Ook heb ik dit jaar mijn opleiding tot pedicure behaald.

Volgend jaar ga ik door met de opleiding Schoonheidsspecialiste Allround Niveau 4 om mezelf nog meer te specialiseren in massage en acne.

Ik vind het super leuk om bezig te zijn met uiterlijke verzorging, ik hoop in de toekomst nog meer certificaten te kunnen behalen en verder te groeien met pedicure naar medisch pedicure.

In mijn vrije tijd vind ik het heerlijk om leuke dingen te doen zoals een middag varen, gezellig een dagje shoppen of een nachtje weg.

Ik hoop jullie snel te zien in de salon!

Liefs Kim