Brons

Arrangement brons

Gezichtsbehandeling
Huidanalyse, reiniging, peeling, onzuiverheden verwijderen, epileren, uitgebreide gezichtsmassage, masker, dag- of nachtverzorging.

Handpakking
Is een verzorgende en ontspannende behandeling die direct zichtbaar en voelbaar resultaat geeft. Na de behandeling zijn de handen gehydrateerd en gevoed. Bovendien voelen de handen zijdezacht aan.
De paraffine sluit de handen helemaal af waardoor het een isolerende werking heeft en de doorbloeding activeert. Door de warmte gaan de poriën openstaan. Hierdoor kunnen de werkstoffen door de paraffine opgenomen worden. Het vochtgehalte van de opperhuid wordt weer op peil gebracht.

Voetpakking
Is een verzorgende en ontspannende behandeling die direct zichtbaar en voelbaar resultaat geeft. Na de behandeling zijn de voeten gehydrateerd en gevoed. Bovendien voelen de voeten zijdezacht aan.
De paraffine sluit de voeten helemaal af waardoor het een isolerende werking heeft en de doorbloeding activeert. Door de warmte gaan de poriën openstaan. Hierdoor kunnen de werkstoffen door de paraffine opgenomen worden. Het vochtgehalte van de opperhuid wordt weer op peil gebracht.

€ 80,00