Massage

Massage IJsselstein

Wil jij een massage boeken in IJsselstein om even volledig te kunnen ontspannen en alle stress uit het lichaam te laten verdwijnen? Bekijk dan onze verschillende massages. In onze schoonheidssalon in IJsselstein hebben we diverse behandelingen die jou volledig tot rust kunnen laten komen, zowel op lichamelijk als op geestelijk vlak.

massage ijsselstein

Lichamelijk en geestelijk ontspannen in onze salon in IJsselstein

Een massage helpt jou om te ontspannen. Dat geldt zowel fysiek als mentaal. Door de massage wordt de bloedsomloop gestimuleerd en worden afvalstoffen verwijderd. Daarnaast ontspannen de spieren, versoepelen stijve gewrichten en ontlast je jouw zenuwen. Dankzij deze fysieke ontspanning kun je ook mentaal even helemaal tot rust komen en alles van je af laten glijden. Het maakt een massage de ideale mogelijkheid om jezelf te verwennen en de waan van de dag los te laten. Bovendien is het erg goed voor de toevoeging van voedingstoffen naar jouw spieren en brengt het de spijsvertering in beweging. Genoeg reden dus om bij ons in IJsselstein langs te komen voor een aangename massage.

Ruime keuze in IJsselstein

Er zijn diverse soorten massages die je bij ons in de salon in IJsselstein kunt boeken:

  • Klassieke rug, nek en schoudermassage
  • Scrub massage
  • Pakking
  • Hotstone massage

Iedere massage maakt gebruik van een speciale techniek die gericht is op ontspanning en een specifieke methode van energie geven aan jouw lichaam. Het is daarnaast ook mogelijk om een pakket te kiezen waarin meerdere behandelingen worden gecombineerd.

De stimulatie van aanmaak van hormonen

Een massage is even tijd voor jezelf maken. Je hoofd legen, nergens aan denken en puur genieten. Tijdens een massage worden meerde soorten hormonen aangemaakt. Deze stoffen hebben positieve effecten op fysieke en mentale problemen:

  • Dit wordt ook wel het ‘knuffelhormoon’ genoemd. Dit hormoon verlaagt het stress niveau, zorgt voor rust, ontspanning en een goed gevoel. Doordat je beter uitrust zal je beter in je vel zitten.
  • Dit wordt ook wel het ‘gelukshormoon’ genoemd. Door aanmaak van dit hormoon zal je je gelukkiger voelen en minder onzeker.
  • Dit hormoon werkt pijn verlagend. De meeste mensen ervaren na een massage een rozig gevoel. Ze hebben even de tijd nodig om bij te komen voordat ze opstaat. Dit komt door de Endorfines die tijdens de massage vrij zijn gekomen.

Mogelijkheden in salon IJsselstein: Kaarsmassage

Een van de massages uit ons aanbod is de kaarsmassage. Hierbij wordt gebruik gemaakt van de warmte van kaarsvet om het lichaam nog beter te laten ontspannen. Met behulp van speciale massagekaarsen, die een aangename temperatuur aannemen, word je vervolgens uitgebreid gemasseerd. De huidverzorgende was die we gebruiken is 100% natuurlijk en zorgt voor een verzorgde huid. De beleving van deze massage is dan ook niet te vergelijken met een massage waarbij olie wordt gebruikt. De kaarsmassage brengt ontspanning en huidverzorging bij elkaar en is daarom een veelgebruikte massage in onze beautysalon in IJsselstein.

Massage boeken bij Auric Skincare in IJsselstein

Wil jij ook de ontspanning ervaren van een van onze relaxte massages die bovendien erg goed zijn voor de huid? Maak dan direct een afspraak en kom langs voor een heerlijke massage in onze salon in IJsselstein. Heb je vragen of wil je meer informatie over de verschillende massages? Je kunt uiteraard altijd contact met ons opnemen.