Behandelingen

Onze huid is het grootste orgaan van ons lichaam, het beschermt ons tegen invloeden van buitenaf. Om onze huid een handje te helpen is het belangrijk om deze goed te beschermen. Onze huidverbeterende behandelingen gaan een stap verder dan de basis gezichtsbehandeling en raden we dan ook erg aan om je huid gezond te houden.

Bij Auric Skincare in IJsselstein, omgeving Utrecht, behandelen we jouw huid volgens de laatste technieken en met de nieuwste apparatuur om zo grondig mogelijk te werk te gaan. Met deze behandelingen blijven we niet aan het oppervlak, maar bereiken we diepere huidlagen zodat we ook van binnenuit aan een gezonde huid werken.

Is het tijd om je huid meer te geven dan een basis gezichtsbehandeling en heb je behoefte aan huidtherapie in regio Utrecht?

Erkende huidtherapie regio Utrecht

Bij Auric Skincare werken erkende huidtherapeuten samen en maken we gebruik van de laatste behandelmethodes en de nieuwste apparatuur. Dit doen we om een zo grondig mogelijke behandeling te kunnen uitvoeren en daarmee het beste eindresultaat te creëren.

Huidtherapie door middel van een huidverbeterende behandeling is de beste methode als je de volgende huidproblemen wilt aanpakken:

Intensiteit huidtherapie

Onze huidtherapie bestaat uit huidverbeterende behandelingen die zijn onderverdeeld in 3 categorieën. Deze categorieën geven de intensiteit van het effect op de huid aan van de behandeling. 

Intensiteit 1: Deze behandelingen werken het minst diep in de huid. Deze zijn vooral bedoeld om de huid te laten glanzen met lichte huidverbeterende aspecten.

Intensiteit 2: Deze behandelingen werken dieper in de huid dan intensiteit 1. De behandelingen focussen zich dieper in de huid en stimuleren cel vernieuwing of collageen aanmaak. Hierbij is de impact op de huid gemiddeld.

Intensiteit 3: Deze behandelingen werken het diepst in de huid. Hierbij is zonbescherming ook verplicht. Deze behandelingen verwijderen een laagje huid waardoor deze vatbaar wordt voor de zon. Deze behandelingen hebben de meeste impact op de huid.

Huidverbeterende behandelingen

Bio peel (intensiteit 2)
Een Bio Peel is een kruidenpeeling, waarbij een mix van kruiden, zeewier en algen op de huid aangebracht worden. Deze kruiden en maritieme extracten zetten de huid aan tot regeneratie, waardoor de huid zichzelf van binnenuit gaat herstellen, met een zichtbaar resultaat. 

Microdermabrasie (intensiteit 3)
Met microdermabrasie wordt er alleen op de opperhuid gewerkt. De bovenste, dode huidcellen schilferen af en worden van onderaf steeds vervangen door nieuwe jongere cellen. Microdermabrasie versnelt dit proces en stimuleert de aanmaak van cellen.

Bindweefselmassage (intensiteit 2)
Een bindweefselmassage wordt in dieper gelegen huidlagen gegeven. De massage werkt verstevigend, stimuleert de doorbloeding en geeft een liftend effect.

Dermaplaning (intensiteit 1)
Dermaplaning wordt uitgevoerd met een speciaal ontworpen chirurgisch mesje. Er wordt lichtjes met het speciale mesje over de huid geschraapt, maar zonder te schuren of de huid te beschadigen. Hierdoor worden kleine donshaartjes, dode huidcellen en vuil van het gezicht verwijderd. Het zorgt pijnloos voor een stralende, frisse huid.

Op zoek naar huidtherapie in omgeving Utrecht?

Bij Auric Skincare zorgen we dat je de beste huidverbeterende behandelingen krijgt. We zijn constant bezig met het uitproberen van nieuwe methodes zodat jij uiteindelijk kunt profiteren van een mooi resultaat.

Ben je geïnteresseerd in een van onze behandelingen? Plan dan een afspraak met ons in. Heb je van tevoren nog vragen of specifieke verzoeken? Neem dan gerust contact met ons op zodat wij je verder kunnen helpen.