Basic behandeling

De basic behandeling is de perfecte behandeling om mee te beginnen om meerdere redenen. De behandeling duurt een half uur, dit lijkt weinig maar er kan veel gedaan worden in die tijd. De behandeling focust zich vooral op het uitzuiveren van de huid. Daarom is deze behandeling geschikt voor jong en oud. Mee-eters, puisten, comedonen en gerstekorrels komen op alle leeftijden voor.

Inhoud van de behandeling:

  • Reinigen
  • Scrub
  • Uitzuiveren
  • Masker
  • Dag verzorging

Ben je nog nooit naar een schoonheidssalon geweest dan is de basic behandeling goed om mee te beginnen. Zo kan jij wennen aan de aanraking, producten en je schoonheidsspecialiste en kijken hoe het bevalt natuurlijk.

Heb je jonge kinderen (10-18 jaar oud) die last van van mee-eters, puisten, comedonen of gerstekorrels dan is de basic ook een prima behandeling voor hun. Deze huidaandoeningen kunnen meerdere oorzaken hebben, anticonceptie, puberen, hormonaal en voeding.

Het uitzuiveren van de huid kan al de eerste stap zijn naar het verminderen van de problemen. Tijdens de behandeling zullen er meerdere vragen gesteld worden om er achter te komen waar het eventueel vandaan kan komen. Hier op zal ook een advies meegegeven worden voor thuis.

Wil je snel tussendoor een goede reiniging krijgen bijvoorbeeld omdat je weinig tijd hebt of omdat je  in je pauze komt? Dan is deze behandeling voor jou! Door deze behandeling kan je huid er weer even een paar weken tegenaan.

Wij beschikken over meerdere lijnen. Er wordt eerst naar de huid gekeken en besloten welke lijn het beste past. Hierdoor kan er voor iedereen een behandeling op maat gemaakt worden.