(Medische)Pedicure IJsselstein

Wil jij graag je voeten laten verzorgen of pijnvrij maken? Auric Skincare biedt zowel uitgebreide pedicures, als medische pedicures. Kom bij ons langs in IJsselstein om eelt, schimmelnagels, ingegroeide nagels en/of likdoorns te laten verwijderen en je voeten weer verzorgd te maken en zacht aan te laten voelen. Bij ons kun je kiezen uit verschillende behandelingen zodat je precies krijgt waar je voor komt. 

(Medische)Pedicure IJsselstein

Prijslijst pedicure

Wat is het verschil tussen een pedicure en medisch Pedicure? 

Een pedicure is gespecialiseerd in het verzorgen van de voeten.  Een medisch pedicure mag ook voeten met een verhoogde kans op complicaties behandelen. Zoals mensen met reuma, diabetes, spasmen of complicaties als gevolg van verwaarlozing of ouderdom. Ook voert een medisch pedicure een aantal specialistische behandelingen uit. Zie hieronder. 

Het verschil tussen pedicure en medische pedicure

Pedicure

Bij ons heb je keuze uit een ‘normale’ pedicure en een medische pedicure. Pedicure omvat de volgende behandelingen:

 • Knippen van de teennagels;
 • Vijlen van de teennagels;
 • Verwijderen van eelt;
 • Verwijderen van likdoorn;
 • Behandelen van ingegroeide nagels;
 • Behandelen van schimmelnagels.

Na de behandeling worden de voeten ingesmeerd met een speciaal verzachtende crème zodat je kunt genieten van optimaal verzorgde voeten. Naast een volledige pedicure kun je bij ons in IJsselstein ook terecht voor korte specifieke behandelingen. Zo kun je zelf kiezen wat je wilt laten doen en betaal je niet voor onnodige verrichtingen.

Heb je behoefte aan wat extra luxe? Dan bieden we je ook een spa pedicure die nog een stap verder gaat in het reinigen en verwennen van de voeten. De teennagels kunnen wij ook voorzien van verschillende kleuren gellak voor een mooie finishing touch.

Wat kun je van een medische pedicure verwachten?

Kamp jij met lichamelijke problemen en ben je daardoor op zoek naar een medische pedicure in de regio IJsselstein? Onze pedicures hebben dankzij ruime ervaring en de juiste opleiding de bevoegdheid om iedereen te behandelen.

De medische variant is geschikt voor voeten met een verhoogde kans op complicaties. Denk hierbij aan het kampen met reuma, diabetes, spasmen of complicaties als gevolg van verwaarlozing of ouderdom. Met onze medische pedicure nemen we kleinere klachten weg zodat we grote klachten kunnen worden voorkomen. Zo kunnen we jouw voeten secuur verzorgen en weer pijnvrij maken.

Naast de behandelingen van een standaard pedicure komen hier ook de volgende specialisaties bij kijken:

 • Het aanbrengen van een nagelbeugel;
 • Nagelreparaties;
 • Het zetten van nagelprotheses;
 • Druk verdelende technieken zoals viltontlasting en het maken van teenorthesen;
 • Professioneel schoenadvies en voetverzorging.

Bij een medische pedicure is het belangrijk om de behandeling goed af te stemmen op jouw voeten. Door onze ruime kennis en ervaring kunnen we je een uitgebreide medische pedicure bieden die we volledig aanpassen op jouw voeten. Zo ben je verzekerd van een prettige behandeling en een fijn eindresultaat.

medische pedicure ijsselstein

Afspraak maken voor een (medische) pedicure?

Onze pedicures kunnen dankzij de juiste opleidingen iedereen behandelen. We zijn zowel te benaderen voor mensen die een keer hun voeten willen laten verwennen als voor mensen met ernstige voetproblemen die regelmatig een grondige pedicure nodig hebben. Elk lichaam is anders.

Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen wij jou een heerlijke pedicure bieden, helemaal afgestemd op jouw voeten. Zo kun je gegarandeerd weer een tijd lang door met schone, verzorgde voeten.

Bij Auric Skincare zorgen we dat je optimale voetverzorging krijgt. Ben je op zoek naar een pedicure in de regio IJsselstein? Plan dan een afspraak met ons in. Heb je van tevoren nog vragen of specifieke verzoeken? Neem dan gerust contact met ons op zodat we je verder kunnen helpen.

Overige behandelingen

In onze salon bieden we naast pedicures nog veel meer huidverzorging aan. Je kunt bij ons ook terecht voor gezicht- en huidverzorging zoals een biopeel, microdermabrasie of dermaplaning, verschillende massages, een harsbehandeling, of bijvoorbeeld het verven van wimpers en wenkbrauwen.

pedicure ijsselstein