Goud

Arrangement Goud

Gezichtsbehandeling
Huidanalyse, reiniging, peeling, onzuiverheden verwijderen, epileren, uitgebreide gezichtsmassage, masker, dag- of nachtverzorging.

Rug scrubben
De dode huidcellen worden verwijderd en de aanmaak van nieuwe cellen gestimuleerd. Na de behandeling ziet de huid er fijn en egaal uit en voelt heerlijk zacht aan.

Rug pakking
De pakking stimuleert de bloedcirculatie en de celstofwisseling wordt aan het werk gezet zodat afvalstoffen worden afgevoerd.

Rug massage
Een massage zorgt voor complete ontspanning en is een doeltreffend middel tegen fysieke en geestelijke spanning. Het helpt vermoeidheid te bestrijden en geeft energie. Daarnaast is het werkzaam tegen pijnklachten zoals nek-rug en hoofdpijn.

Handpakking
Is een verzorgende en ontspannende behandeling die direct zichtbaar en voelbaar resultaat geeft. Na de behandeling zijn de handen gehydrateerd en gevoed. Bovendien voelen de handen zijdezacht aan.
De paraffine sluit de handen helemaal af waardoor het een isolerende werking heeft en de doorbloeding activeert. Door de warmte gaan de poriën openstaan. Hierdoor kunnen de werkstoffen door de paraffine opgenomen worden. Het vochtgehalte van de opperhuid wordt weer op peil gebracht.

Voetpakking
Is een verzorgende en ontspannende behandeling die direct zichtbaar en voelbaar resultaat geeft. Na de behandeling zijn de voeten gehydrateerd en gevoed. Bovendien voelen de voeten zijdezacht aan.
De paraffine sluit de voeten helemaal af waardoor het een isolerende werking heeft en de doorbloeding activeert. Door de warmte gaan de poriën openstaan. Hierdoor kunnen de werkstoffen door de paraffine opgenomen worden. Het vochtgehalte van de opperhuid wordt weer op peil gebracht.

 € 135,-