Bindweefselmassage

Wil jij jouw huid graag laten stralen? Een bindweefselmassage richt zich op het stimuleren van de doorbloeding van de huid door het bindweefsel onder handen te nemen. Maak nu een afspraak bij Auric Skincare in IJsselstein!

Dankzij het focussen op de dieper gelegen huiddelen komt er meer zuurstof in het bloed en wordt de productie van collageen geactiveerd. Hierdoor verstevigt de huid zichtbaar en creëren we een liftend effect.

Met deze huid verbeterende gezichtsbehandeling profiteer je van een gezondere huid die hierdoor weer een frisse uitstraling krijgt. Je kunt een bindweefselmassage boeken bij onze schoonheidssalon, gelegen in IJsselstein.

bindweefselmassage ijsselstein

Wat doet een bindweefselmassage?

Als je last hebt van een slechte doorbloeding kunnen voedingsstoffen niet goed worden opgenomen en afvalstoffen niet goed worden afgevoerd. Hierdoor kunnen verklevingen, rimpels of acné ontstaan. Doordat de doorbloeding dankzij een bindweefselmassage wordt verbeterd kunnen afvalstoffen beter worden afgevoerd en komt er meer zuurstof bij de cellen waardoor die zich makkelijker kunnen delen. 

Gedurende de behandeling worden er kleine scheurtjes in het weefsel gemasseerd zodat ze zich herstellen en het weefsel vernieuwd en verstevigd wordt.

bindweefselmassage

Ook wordt de aanmaak van collageen en elastine in gang gezet met een liftend, verstevigend effect als resultaat. Een bindweefselmassage is intensief en kan soms als onprettig ervaren worden.

De behandeling en voordelen

De huid wordt eerst zorgvuldig gereinigd en gescrubd, waarna de bindweefselmassage wordt gegeven. Er wordt geen gebruik gemaakt van olie en er worden handschoenen gedragen om maximale grip op de huid te hebben. De behandeling wordt afgesloten met een Oil Elixer en de Anti-Age Protect Cream spf-50+.

Een bindweefselmassage is intensief waardoor de huid rood kan zijn na de behandeling. Dit trekt gedurende de dag weg. Een bindweefselmassage zorgt ervoor dat de afvalstoffen worden afgevoerd waardoor de huid als het ware een soort detox krijgt. Voor een jongere en gezondere huid kom je dus langs bij Auric Skincare, gelegen in IJsselstein. Eén behandeling wordt gezien als opfrisbeurt.

Wil je je huid door en door verbeteren? Dan zijn er meerdere behandelingen nodig, gedaan in kuurverband, om het meest optimale resultaat te behalen. 

Effecten bindweefselmassage

Conta-indicaties

Afspraak maken?

Wanneer je een afspraak maakt voor een bindweefselmassage bekijken we altijd jouw specifieke wensen. Op die manier kunnen we namelijk de massage zo inrichten dat die het meeste effect heeft voor jouw huid.

Onze ervaren deskundigen kunnen je hierover uitgebreid advies geven. Ze bespreken de mogelijkheden en stemmen de gewenste effecten met jou af. Ons team beschikt over alle benodigde kennis en ervaring om jouw huid de optimale behandeling te geven. Wanneer je vragen hebt over onze bindweefselmassage kun je altijd contact opnemen met onze salon.

We verwelkomen je graag voor een van de behandelingen in onze rustgevende salon, in IJsselstein.

bindweefsel massage ijsselstein