Bindweefselmassage

Wat is bindweefselmassage?

Deze massage wordt in dieper gelegen huidlagen gegeven (onderhuids bindweefsel). De massage werkt verstevigend, stimuleert de doorbloeding en geeft een liftend effect. Als je een slechte doorbloeding hebt dan kunnen voedingsstoffen niet goed worden opgenomen en afvalstoffen niet goed worden afgevoerd. Hierdoor kunnen verklevingen, rimpels of acné ontstaan. Doordat de doorbloeding wordt verbeterd kunnen afvalstoffen beter worden afgevoerd, meer zuurstof bij de cellen komen zodat die zich makkelijker kunnen delen. 

Bij de bindweefselmassage worden er kleine scheurtjes in het weefsel gemaakt die dan worden gestimuleerd om zich te herstellen en nieuw, stevig weefsel aan te maken. Zo worden collageen en elastine aangemaakt die de huid verstevigen.    

Dit is een intensieve massage en kan soms als pijnlijk ervaren worden. Iedereen reageert anders op de massage. Er wordt geen gebruik gemaakt van olie en er worden handschoenen gedragen om maximale grip op de huid te hebben.   

De resultaten van de massage zijn niet permanent en zullen herhaald moeten worden. Om langer resultaat te behouden kan deze massage ook in kuur vorm worden gegeven.   

De huid kan rood zijn na de behandeling. Dit trekt gedurende de dag weg.  

Hoe gaat de behandeling in zijn werk? 

De huid wordt eerst gereinigd met een cleanser. Daarna wordt de huid gescrubd. Vervolgens wordt de bindweefselmassage gegeven met of zonder handschoenen. De behandeling wordt afgesloten met een Oil Elixer en de Anti-Age Protect Cream spf-50+. 

Wat kan je met een bindweefselmassage bereiken? 

Conta-indicaties

Voor het beste resultaat 

De resultaten zijn afhankelijk per persoon. Waar de ene persoon na slechts 1 behandeling een mooi resultaat ziet, kan de andere persoon meerdere behandelingen nodig hebben. 

1 behandeling wordt gezien als opfrisbeurt. Wil je huid verbeterend werken dan zijn er meerdere behandelingen nodig, gedaan in kuurverband, om het beste en meest optimale resultaat te behalen. 

Wij raden wij je sterk aan om producten aan te schaffen na de behandeling. Huid verbeterend werken werkt helaas niet door alleen een behandeling bij ons te doen. Wat je thuis verder gebruikt is ontzettend belangrijk voor het proces. De producten van de drogisterijen kunnen je helaas hier niet in ondersteunen en zal het effect vele malen minder zijn.