Vitamine C lijn

Het merk waar wij mee werken, Kuo’s Professional, heeft 7 gezichtslijnen. Om je een beetje een inzicht te geven over de lijnen, ga ik ze één voor één uitleggen. Vandaag begin ik met de vitamine C lijn.  

De vitamine C lijn is een hydraterende en revitaliserende lijn. Revitaliseren betekent ‘opnieuw tot leven brengen’.  Dit is een lijn speciaal voor de preventie en basisbehandeling van huidveroudering. In deze lijn zitten vooral Vitamine C en Hyaluronzuur. Dit zorgt de regeneratie van de cel, houdt de huid jong, vermindert rimpels en laat de huid weer stralen. Het fijne aan deze lijn is dat hij niet vet is en hij laat ook geen glans achter op de huid. Ook is deze lijn werkzaam gedurende 24 uur. 

‘Mini uitleg over cellen in de huid: Hoe sneller cellen zich kunnen delen, des te jonger de huid blijft. Na je 25e levensjaar zit je op de piek en daarna krijgen de cellen het steeds moeilijker om zich snel te kunnen delen, waardoor je huid dus gaat verouderen. Met bepaalde ingrediënten kan je de cellen een handje helpen en de celdeling versnellen. Het beste is om jong (25) te beginnen met anti-aging, zo heb je er later meer plezier van. Bestaande rimpels kun je verminderen maar niet totaal laten verdwijnen, tenminste niet zonder gebruik van bijvoorbeeld botox😉.’ 

Waar bestaat de vitamine C lijn uit? 

De vitamine C lijn is een complete verzorgingslijn bestaande uit: cleansing gel, masker en dagcreme .  

Cleansing gel vitamine C: 

Deze crème-achtige gel ondersteunt en reinigt de huid. Het handige van deze gel is dat hij ook waterproof make-up kan verwijderen. De huid voelt weer fris, schoon en gehydrateerd. Deze gel behoudt de PH-waarde van de huid waardoor het gebruik van een losse tonic/toner niet nodig is. 

Belangrijke ingrediënten: 

  • Glycerine: natuurlijk eigenschap dat vocht vasthoudt in de huid.  
  • Bevat 48% aan actieve werkstoffen, die de huid verzachten en grondig reinigen.  

Vitamine C en Hyaluronzuur masker: 

Dit is een hydraterend en verstevigend masker. De speciale formule zorgt ervoor dat het masker fris en aangenaam aanvoelt. Het bevat vitamine C en Hyaluronzuur, die helpen bij de opbouw van collageen. Heeft antioxidanten en gaat roodheid tegen. Dit masker moet 15 tot 20 minuten inwerken. 

Belangrijke ingrediënten: 

  • Ginkgo Biloba extract: Dit activeert de cel opbouw. De antioxidanten in dit extract pakken ouderdomsverschijnselen aan.  
  • Centella asiatica extract: Bevat anti-rimpel eigenschappen. 
  • Druivenolie: Bevat antioxidanten. 
  • Amandelolie: Rijk aan vitamines die de huid intens voeden. 

Moisturizing cream vitamine C:  

Dit is een langdurige (24 uur) verzachtende crème die zijdezacht aanvoelt en makkelijk op te nemen is door de huid. Dankzij de formule is de crème niet vet en laat geen vette glans achter. Hier zit ook SPF 6 in.  

Belangrijke ingrediënten: 

  • Vitamine C: Stimuleert opbouw collageen (stevigheid van de huid), vertraagt het verouderingsproces, werkt depigmenterend en werkt al een antioxidant (beschermt de huid tegen invloeden van buitenaf zoals: uitlaatgassen). 
  • Hyaluronzuur: Dit zorgt ervoor dat de huid een groot opname van vocht binnenkrijgt, waardoor de huid er jonger uitziet. Of te wel, een rimpelvuller.   

Ik hoop het zo duidelijk mogelijk uitgelegd te hebben. Heb je nog vragen? Mag je die natuurlijk altijd stellen.

Vitamine C lijn