Voel jij je altijd fris?

KUO’S sportlijn: welke producten en hoe te gebruiken

Als je zwetend uit de sportschool of van de tennisbaan komt, wil je na een douche weer fris en fruitig voor de dag komen. Met de sportlijn van KUO’S komt dat helemaal goed! Deze lijn is speciaal ontwikkel voor mensen die een sport beoefenen. Met de sportlijn van KUO’S kan je je voor, tijdens én na het sporten fris en beschermd voelen. De sportlijn van KUO’S is namelijk erg uitgebreid. Van een voedende body cremé en een verwarmende gel tot een gezichtscrème met zon bescherming en herstellend voetenmasker. Met deze producten kan je wat extra weerstand opbouwen. En je herstelt beter en sneller na die work-out!

Kenmerken van de KUO’S sportlijn

De sportlijn van KUO’S kenmerkt zich, net als alle andere lijnen van KUO’s, door het gebruik van natuurlijke ingrediënten. Alle producten zijn vrij van parabenen. Dat is beter voor je huid en dus voor je gezondheid. In de KUO’s sportlijn zit bijvoorbeeld mint voor een frisse geur en helende werking of Teatree olie voor het tegengaan van ontstekingen.

Bereid je goed voor op je work-out

Voordat je gaat sporten is het belangrijk om het lichaam goed warm te maken. Door een warming-up te doen bescherm je je lichaam tegen heel wat spierpijn na de work-out. Wil je het optimale resultaat bij jouw warming-up? Gebruik dan de warming cream van KUO’S . Deze crème zorgt ervoor dat de spieren sneller warm worden. Let wel even op dat dit geen vervanging is van de work-out hè… Zorg er altijd voor dat je je lichaam goed opwarmt voordat je gaat sporten.

Bescherming tijdens het sporten

Veel sportactiviteiten kan je buiten de deur doen. Mountainbiken, hardlopen, hockeyen, noem het maar op. Dan is het verstandig om in de zomer een factor 50 te dragen om je huid goed te beschermen. De face cream met factor 30 of 50 van KUO’S is zo gemaakt dat het ook bij zweet goed blijft beschermen. Bovendien handig: de crème voorkomt dat er transpiratie in de ogen komt. Ideaal dus als je bijvoorbeeld aan het trainen bent in de hete zomermaanden voor die eerstvolgende marathon!

Met de voetjes omhoog

Wat is er lekkerder dan na een work-out een lange douche te nemen en je huid in te smeren met een heerlijk ruikende, voedende crème? Precies! De bodycream van KUO’S is te verleidelijk om te laten staan. Het is een voedende crème die ervoor zorgt dat de huid niet uitdroogt. Ook helpt het de huid tegen veroudering. Daarnaast kan je je voeten verwennen met een voetenmasker. Het masker is gemaakt van klei en geeft energie aan vermoeide voeten. In de voetencrème zit onder andere groene thee olie die ervoor zorgt dat de bloedcirculatie optimaal is. Dus doe die voetjes maar omhoog na je work-out. Dat heb je wel verdiend!

KUO'S sportlijn