Kleurshampoo Finnley’s

Color Keeper Range 

 

Waarom de Color Keeper lijn? 

De producten in deze lijn zijn speciaal gemaakt voor mensen met gekleurd haar. Doordat er in deze producten speciale ingrediënten zitten behouden ze de kleur en geeft het glans aan het haar. In ‘gewone’ shampoo zitten deze ingrediënten niet waardoor de kleur sneller gaat vervagen. Dus wil je de kleur mooi houden? Ga dan voor een kleurbestendig product.  

 

Color Keeper Shampoo is bestemd voor gekleurd haar en bevat het Color Protein Complex. Dit bestaat onder anderen uit extracten van zonnebloemolie om kleurvervaging te voorkomen en behoudt de glans. Een speciaal UV-filter zorgt ervoor dat de negatieve invloed van ultraviolette stralingen geen gevolgen heeft voor het haar. Deze shampoo is bij ons verkrijgbaar in 250ML en is €13,95. 

Color Keeper Mask is een intensief voedende behandeling voor gekleurd haar en geeft bescherming tegen kleurvervaging met dank aan het Color Protein Complex. Het haar krijgt glans en is makkelijk doorkambaar. Dit masker is bij ons verkrijgbaar in 200ML en is €14,95. 

TIP: maak een warme handdoek klaar en plaats deze op het haar terwijl het masker intrekt. De haarschubben worden geopend en het masker dringt nóg dieper in het haar voor optimale verzorging en glans! 

Color Keeper Leave-in voor gekleurd haar is een conditioner in een spray-vorm. Deze hydraterende behandeling maakt het haar glad, zacht, voorkomt kleurvervaging én beschermt. Dit product gebruik je na dat het haar gewassen is op handdoek droog haar. Spray het gelijkmatig door het haar. Niet uitspoelen! Deze spray is bij ons verkrijgbaar in 150ML en is €13,95.