Jij bent GOUD waard!

Goud waard

Jij bent goud waard! En dat is geen leugen. Het is belangrijk dat je goed voor jezelf zorgt en zo fris en fruitig voor de dag kunt komen. Door goed voor jezelf te zorgen kom je tot rust en zorg je ervoor dat je klaar staat voor alles wat de dag je gaat brengen. Daarom hebben we een aantal ochtendrituelen op een rijtje gezet. Mocht je liever een avondritueel willen, dan kan dat natuurlijk ook. Als je maar een moment op de dag neemt om jezelf goed te verzorgen!

Ochtendritueel

Een goed begin is het halve werk. Dat geldt ook als je start met de dag. Misschien heb je al elke dag een ochtendritueel, dan ben je goed bezig! Mocht je dit nog niet hebben, dan zou je bijvoorbeeld het volgende kunnen doen. Zodra je wakker bent rek je je even goed uit. Zo gaat je bloed weer volop stromen en krijgt je lichaam een seintje om wakker te worden. Hierna kun je of een douche nemen of je gezicht spoelen met water. Gebruik een verzorgende crème voor je huid om deze goed te hydrateren. Haal een borstel door je haar en doe eventueel wat olie in je haar. Poets na het eten goed je tanden.

Avondritueel

Ben je meer iemand die in de avond zichzelf wil verzorgen? Dat kan natuurlijk ook. Je hebt dan waarschijnlijk wel meer de tijd dan in de ochtend. In de ochtend is de kans groot dat je richting werk moet of dat andere verplichtingen je roepen. Als je je avondritueel goed planned, kan het zomaar zijn dat je even een uurtje voor jezelf hebt om jezelf te verzorgen. Heerlijk!

Wat niet mag ontbreken bij een avondritueel is een heerlijk voedend masker voor op je gezicht. Hiermee reinig je je poriën diep en geef je een boost aan je huid. Wat je ook aan je avondritueel kunt toevoegen is een voetmassage om lekker even de spieren in je voeten te laten ontspannen. Dit kun je ook doen terwijl je tv kijkt! Doe een maskertje in je haar (deze kun je er soms ook ’s nachts in laten zitten) en was je haren de volgende dag. Wil je ook wat lichte beweging ’s avonds? Dan is het een idee om wat yoga oefeningen te doen voor het slapen gaan. Zoek op internet een video waarin oefeningen staan voor een goede nachtrust. Zo ga je met een goed gevoel je nacht tegemoet.

Mocht je jezelf echt wat meer willen verwennen. Want vergeet niet, je bent goud waard. Dan is het een idee om naar Auric Skincare te gaan en een speciale Gold behandeling te krijgen. Kies bijvoorbeeld voor een Gold wrap om je lichaam volledig te reinigen en te laten ontspannen. Of kijk of er andere opties bijstaan die op dat moment bij je passen!

goud waard