Gezond door water

Water is gezond

Water is gezond. Dat weten we stiekem allemaal wel, maar dit echt voldoende tot ons nemen blijft af en toe nog lastig. We weten dat het goed is voor het lichaam, dat onze huid er jonger uit blijft zien en dat gifstoffen uit het lichaam worden gevoerd als je voldoende water drinkt. Maar hoe zorg je er dan voor dat je meer water binnenkrijgt? Wij hebben wat tips op een rijtje gezet. Water is gezond en dat blijft zo.

Water is gezond: eerste tip

Ben je niet zo’n waterdrinker? Dat kan. Niet iedereen vindt water per se lekker. Je mist misschien een smaakje aan water. Een handig trucje om toch water te drinken, is door er een smaakje aan te geven. Een natuurlijk smaakje welteverstaan! Wist je dat je met een paar plakjes komkommer, wat citroen en gember, je water helemaal kan oppeppen? Of doe dit in de zomer met wat rood fruit. Heerlijk! Het heeft gelijk een verfrissende smaak. Een andere goede toevoeging is bijvoorbeeld munt. Wil je de smaken intenser hebben? Kook het water dan eerst en laat de munt of gember erin wellen. Zo komen de smaken los. Afkoelen doe je met ijsblokjes na het trekken.

Vervang je andere drankjes af en toe

Deze stap wordt al wat uitdagender. Hou je van frisdrank af en toe? Probeer dan met jezelf af te spreken dat je in plaats van de frisdrank, water bestelt. Neem spa rood met een smaakje. Of ga voor een kop thee in plaats van een kop koffie op het terras in de ochtend. Natuurlijk mag je jezelf af en toe verwennen… Maar door een aantal momenten even afscheid te nemen van frisdrank of koffie, zorg je er gelijk voor dat je meer water binnenkrijgt. Water is gezond!

Water op de huid?

Met de tips hierboven zorg je ervoor dat je voldoende drinkwater binnenkrijgt, immers, water is gezond. Maar hoe zorg je dan extra goed voor je huid? Ook dat kan met water! Met de KUO’S SPA lijn verzorg je je huid namelijk heel goed. De basis van de crème is water. Dit betekent dat je voldoende vocht toebrengt op je huid. Het water zorgt ervoor dat de huid soepel blijft en niet uitdroogt. Kies bijvoorbeeld producten uit de BAMBOO & ARGAN lijn. Of ga voor de COLASTIN lijn. Met deze tips voed je je lichaam van binnen en van buiten goed. Op een goede gezondheid!

water is gezond