Dit zijn de must have beautyproducten

Er zijn tal van beautyproducten en eigenlijk ook enorm veel must have beautyproducten, want er is tegenwoordig voor alles wel een crème of make-upje te vinden. Om oogrimpels te verminderen, om je wimpers te laten groeien of om je lijf bruiner te maken dan ie eigenlijk is. En natuurlijk kan deze lijst daardoor eindeloos worden! Daarom focussen we ons op de basis, hierbij de enige echte must have beautyproducten.

Must have beautyproducten: gezichtscrème

Een goede gezichtscrème is een must voor elke beauty la in huis. Het is belangrijk om je huid te voorzien van een goede crème alvorens je er allerlei andere dingen op gaat smeren. En al smeer je er niks anders op, dan is het alsnog van belang om een goede crème te hebben. Zorg voor een crème die bij je huid past. Als je een droge huid hebt, dan kan een wat vettige crème uitkomst bieden. En als je juist een vettige huid hebt, ga dan voor een crème die wat droger is. Hierdoor voorkom je een vettig voorhoofd huid bijvoorbeeld.

Mascara doet wonderen!

Als je deze basis hebt, is dit product ook een ‘moet je hebben’ onder de must have beautyproducten. Mits je lichte wimpers hebt! En dan gaat het om mascara. Dit is een echte toevoeging aan je make-up la als je lichte wimpers hebt! Je gezicht kan echt totaal veranderen als je zwarte wimpers hebt. Zorg voor een waterproof mascara als je niet wilt dat je mascara tijdens een plensbui langs je wangen loopt.

Blosjes door de blush

Een andere basis die je moet hebben is een blush. Ook als je niet veel met make-up hebt, is dit zeker aan te raden! Je kunt namelijk met een heel klein beetje blush een mooie roze wang creëren. Je ziet er gelijk fris en fruitig uit! Als je het al snel wat veel vindt, zorg dan dat je een iets neutralere kleur kiest waardoor het niet te veel opvalt.

Heb je deze basis al liggen of inmiddels aangeschaft? Dan is het zeker goed om ook een goede gezichtsreiniging te hebben. Zo kun je de make-up en viezigheid van de dag in de avond eraf halen. Je zult versteld staan hoeveel troep er op je gezicht zit aan het eind van de dag! Als je een product wilt gebruiken zonder parabenen en die 100% natuurlijk is, kijk dan even bij de verschillende productlijnen van Auric skincare. Deze zijn bovendien dierproefvrij en vegan! Zo weet je in ieder geval dat je in de basis goed zit.

must have beautyproducten