De beautytrends voor aankomend seizoen

Zoals elk seizoen zijn er ook beautytrends voor aankomend seizoen lente/zomer 2020! Sommige trends waren al afgelopen seizoen te zien op de catwalk en sommige trends zijn echt nieuw. Wij hebben de opvallendste trends voor je op een rijtje gezet. Zo kun jij alvast bepalen welke beautyproducten je voor dit seizoen in huis gaat halen! Hierbij alvast een voorproefje… glitters en gloss mag! Lees verderop hoe je dit kunt toepassen.

Opvallende wenkbrauwen

Deze waren al een tijdje in en zijn dus ook een onderdeel van de beautytrends voor aankomend seizoen: opvallende wenkbrauwen. Hoe groter hoe beter lijkt het haast met deze trend. Je ziet grote wenkbrauwen die extra worden aangebracht met potlood of een goede poeder. Het mag zelfs een beetje uit balans lijken in vergelijking met de rest van je gezicht. Ook zie je dat ze extremere vormen mogen krijgen. Scherpe hoeken bijvoorbeeld.

Neon als een van de beautytrends voor aankomend seizoen

Neon kleding maakte al een comeback afgelopen seizoen en daar is nu de neon make-up bijgekomen! Hierbij gaat het dan vooral om de felle oogschaduw die je nu veel gaat zien. Neon oranje, geel en blauw, het kan allemaal! En het past natuurlijk helemaal bij het zonnige weer van aankomend seizoen.

Glitter en gloss

Maak je borst maar nat, veel glitters op je gezicht wordt de trend! Glitters boven je ogen, naast je ogen, onder je ogen.. Het mag echt allemaal. En kies dan vooral voor de grove glitters die lekker opvallen. En op je lippen smeer je dan een lipstick die een mooie gloss heeft. Trouwens, dit hoeft niet per se in combinatie met de glitters, want dat kan too much worden… Maar kies voor een mooie rode gloss of juist een transparante gloss. Met deze kleine toevoeging kan je gezicht weer helemaal stralen!

En om al die mooie beautytrends voor aankomend seizoen te dragen op je gezicht, is het wel goed om je gezicht goed te verzorgen in de basis. Gebruik sowieso producten die geen parabenen bevatten en die 100% natuurlijk zijn! Als je hiervoor wilt kiezen, dan zijn de productlijnen van Auric Skincare misschien wel iets voor jou. Ideaal als je deze in je salon wilt presenteren aan je klanten!

Beautytrends voor aankomend seizoen