3 redenen waarom jij een hot candle massage nodig hebt!

Hot candle massage

Zie je jezelf al liggen zodra je het woord massage leest of hoort? Dan is het zeker tijd voor een bezoekje aan een salon waar je een heerlijke massage kunt halen. Maar er is meer… Want je kunt er ook voor kiezen om een hot candle massage te nemen. Wat dat inhoudt? Dan houdt in dat degene die je masseert ook een kaars gebruikt bij de massage. De kaars wordt aangestoken en het vet en de olie die daarbij vloeibaar wordt, wordt over je lichaam heen gegoten. En nou klinkt dat een beetje gek misschien.. Maar door de warmte van de olie ontspan je helemaal. Je lichaam focust zich namelijk om de delen van je lichaam waar de olie overheen gegoten wordt en dit geeft een heel relaxed gevoel. Het schijnt zelfs een verslavende werking te hebben!

Maar wanneer zijn die momenten daar dat je denkt, nu heb ik een hot candle massage nodig? Wij hebben erg goeie redenen op een rijtje gezet. En eigenlijk is natuurlijk elke reden een goeie reden om jezelf te verwennen met een hot candle massage…

Je voelt veel stress

Heb je veel last van stress de laatste tijd? Is het erg druk op je werk en merk je dat het af en toe wat te veel wordt? Een manier om even te ontsnappen aan de drukte is door een hot candle massage te nemen. Het is de ultieme manier om even weg te zijn van de chaos op werk of thuis en even helemaal in het hier en nu te zijn.

Je hebt een heftige workout gehad

Sport je veel of heb je een heftige workout gehad bij de sportschool? Dan doe je er goed aan om een hot candle massage te nemen! Laat die spieren weer even ontspannen na het harde werken. Bovendien zul je zien dat je spieren sneller herstellen als je een massage hebt genomen.

De vakantie vibes verdwijnen als sneeuw voor de zon

Wat mensen vaak doen, is gelijk weer op volle toeren draaien na de vakantie. Natuurlijk is dat soms ook simpelweg weer nodig, de scholen beginnen weer, je moet naar je werk. Maar hoe kun je dat vakantiegevoel dan nog even vasthouden? Juist! Door een hot candle massage te nemen. Zodra je voelt dat de drukte weer in je systeem zit, schakel je die weer even uit door deze massage te nemen.

Heb je gelijk zin gekregen in een massage? Dan kun je bij de salon van Auric Skincare gelijk een afspraak maken. Auric Skincare heeft verschillende massages, dus kies wat voor jou op dat moment het beste klinkt. Je hebt het verdiend!

hot candle massage