Regenerative Rose Mosqueta Oil

21,95

Een olie die is samengesteld uit verschillende plantaardige oliën

Op voorraad

30 ML

Een olie die is samengesteld uit verschillende plantaardige oliën met regenererende, voedende en hydraterende eigenschappen. Behandelt en werkt preventief op de veroudering, littekens en rekbaarheid van de huid.

Zet de fibroblasten aan tot aanmaak van collageen, hyaluronzuur en elastine wat de huid zijn stevigheid en elasticiteit teruggeeft. Heeft een depigmenterende werking die daardoor de pigmentvlekken verzacht en reduceert.

Belangrijke ingrediënten:

  • Rosa Mosqueta 40 % puur (wilde roos) : hydrateert, voedt en regenereert zichtbare veroudering van de huid. Ook littekens en striae. Herstelt de vochtigheidsgraad van de huid omdat het door de reinse barrière gaat. Corrigeert en beschermt de huid tegen Uv-stralen door de aanmaak van melanine.
  • Tarwekiemolie : een plantaardige olie die een hoge kwaliteit aan phytohormonen, vitamine E en F bevat. De belangrijkste functie is het werken als een antioxidant, het tegengaan van de verouderingsverschijnselen van de huid en het behouden van de natuurlijke vorm van de celwand.
  • Geconcentreerde zoete amandelolie 20 % rijk aan vitamine A, regenereert en werkt als een rimpelvuller ( omega-6 ) en vitamine E, een in vet oplosbare vitamine die ook werkt als een antioxydant. heeft een voedende en hydraterende werking.
  • Sojaboon : werkt ontstekingsremmend, voedend en verzachtend.
  • Vitamine E : is een in vet oplosbare vitamine die werkt als een antioxydant, herstelt de vochthuishouding en zorgt voor de elasticiteit van de huid. Een antioxydant die beschermt tegen vetzuren.