Colastin

Colastin | hydraterend en verstevigend

Collageen is een eiwit in de huid dat vermindert naarmate je ouder wordt, vooral na het 30ste levensjaar of eerder als de huid niet de zorg krijgt die ze nodig heeft. Zonder de hulp en aanwezigheid van collagene vezels, verliest de huid haar elasticiteit, gladheid en stevigheid. Dit eiwit ligt tussen de huid en de spieren en vormt bijna 30% van het totale eiwitgehalte van het menselijk lichaam. De aanwezigheid van collageen is cruciaal voor de huidconditie, zowel van het gezicht als van de rest van het lichaam.

De vezels zijn normaal gesproken glad en parallel geplaatst, wat zorgt voor een toenemende gevoeligheid. Dit stimuleert en beïnvloedt direct de huidveroudering en het verschijnen van de rimpels. Daarom zijn cosmetische behandelingen die collageen gebruiken essentieel om het verouderingsproces te bestrijden en de effecten ervan op de huid te vertragen. Het hoofddoel is het bindweefsel te vernieuwen, de huid te hydrateren en het behoud van vocht in de cellen te versterken.

Een groot voordeel van collageen is dat het volledig overeenkomt met het collageen in de huidcellen en wordt opgenomen door alle huidtypes, zelfs de gevoelige huid.

Gratis sample aanvragen
Stap 1 van 4