Beautysalon IJsselstein

De beautysalon in IJsselstein voor ontspanning

Wil jij lekker ontspannen en jouw huid laten verzorgen in beautysalon IJsselstein? Kom dan langs bij Auric Skincare. Wij zorgen ervoor dat jouw huid er weer stralend uitziet en kunnen jouw wimpers, wenkbrauwen en jouw haar onder handen nemen. Voor een gezondere huid en een ontspannen behandeling kun je altijd langskomen in onze beautysalon in IJsselstein.

Beautysalon IJsselstein

Huidverbetering in IJsstelstein

Een bezoek aan een beautysalon heeft meerdere voordelen, bijvoorbeeld om heerlijk te ontspannen en te genieten van de beschikbare behandelingen. Maar het zorgt er ook voor dat je weer een stralende huid krijgt. We hebben diverse behandelingen die jouw huid kunnen verbeteren. We reinigen de huid en voeden deze met natuurlijke producten. Vervolgens nemen we de huid met behulp van speciale massagetechnieken onder handen. Dit zorgt voor een betere doorbloeding en daardoor een gezondere huid. Onze schoonheidsspecialiste zorgt ervoor dat alle afvalstoffen worden afgevoerd uit de huid terwijl je kunt relaxen in onze behandelstoel in de salon in IJsselstein.

Behandelingen op maat in onze beautysalon

Er zijn verschillende mogelijkheden om de huid te verbeteren. Persoonlijke aandacht staat hierbij in onze schoonheidssalon in IJsselstein centraal. We kijken daarom altijd naar de meest geschikte behandeling voor uw huidtype. Op basis hiervan kunnen we de juiste producten selecteren die de gewenste voeding geven aan uw huid. Daarnaast kunnen we een behandeling aanraden die aansluit op jouw persoonlijke wensen en de benodigdheden van jouw huid. We hebben huid verbeterende behandelingen maar ook meer ontspannende gezichtsbehandelingen waarbij we jouw huid verzorgen en je laten ontspannen. In onze beautysalon kun je zelf kiezen waar jouw voorkeur ligt, waarna we je een behandeling op maat aanbieden, waarbij altijd gebruik wordt gemaakt van 100% natuurlijke producten.

Professionele beautysalon in IJsselstein

Auric Skincare is een professionele beautysalon in IJsselstein met een ruim aanbod aan behandelingen.

Bij beautysalon Auric Skincare hebben wij de volgende behandelingen:

Huidverbeterende behandelingen

Massages

  • Scrub
  • Klassieke rug, nek en schoudermassage
  • Pakking
  • Hotstone massage
  • Kaars massage

Schoonheidsbehandelingen

Handen en voeten

beautysalon ijsselstein

Maak een afspraak!

Wil je graag een ontspannende behandeling of jouw huid onder handen laten nemen? Kom dan langs in onze beautysalon in IJsselstein. Reserveer direct een van onze behandelingen en geniet van de ontspanning in onze salon. Voor meer informatie of vragen kun je natuurlijk altijd contact met ons opnemen.