Microdermabrasie

Wat is Microdermabrasie?

Huidverbetering zonder beschadiging. Met microdermabrasie wordt er alleen op de opperhuid gewerkt. De bovenste, dode huidcellen schilferen af en worden van onderaf steeds vervangen door nieuwe jongere cellen. Het hele regeneratieproces duurt bij een normale huid 21 tot 27 dagen. Microdermabasie versnelt dit proces en stimuleert de aanmaak van cellen.    

Bij microdermbrasie wordt een laag huidcellen van de opperhuid afgeslepen. Er wordt gebruik gemaakt van een slijpmiddel in de vorm van diamanten kopstukken. De diamanten kopstukken worden over de huid ‘geschuurd’ en zorgen ervoor dat de dode huidcellen worden afgeslepen. Tegelijkertijd worden de losgekomen dode huidcellen opgezogen door de kopstukken. Hoeveel huid er wordt afgeslepen is afhankelijk van een aantal factoren zoals vacuümkracht, druk en snelheid. Door met deze factoren te spelen kan er heel nauwkeurig gewerkt worden. Jouw huid blijft intact en de behandeling is pijnloos.  

Microdermabrasie wordt het meest gebruikt voor het gelijkmatig verwijderen van dode huidcellen. Daardoor worden de jongere huidcellen die daaronder liggen, zichtbaar. Na een aantal behandelingen zie je duidelijke verschil, de huidstructuur is gladder en steviger. Door de snelle regeneratie is dit ook een goede behandeling voor Acné. In tegenstelling tot chemische peelings komt de donkere huid wel in aanmerking voor microdermabrasie. 

Hoe gaat de behandeling in zijn werk? 

De huid wordt eerst gereinigd met een cleanser. Vervolgens wordt de microdermabrasie gebruikt. Er wordt een masker aangebracht passend bij het huidtype. De behandeling wordt afgesloten met een Oil Elixer en de Anti-Age Protect Cream spf-50+. 

Wat kan je met microdermabrasie bereiken?

Thuis

Contra-indicaties

Voor het beste resultaat 

De resultaten zijn afhankelijk per persoon. Waar de ene persoon na slechts 1 behandeling een mooi resultaat ziet, kan de andere persoon meerdere behandelingen nodig hebben. 

1 behandeling wordt gezien als opfrisbeurt. Wil je huid verbeterend werken dan zijn er meerdere behandelingen nodig, gedaan in kuurverband, om het beste en meest optimale resultaat te behalen. 

Wij raden je sterk aan om producten aan te schaffen na de behandeling. Huid verbeterend werken werkt helaas niet door alleen een behandeling bij ons te doen. Wat je thuis verder gebruikt is ontzettend belangrijk voor het proces. De producten van de drogisterijen kunnen je helaas hier niet in ondersteunen en zal het effect vele malen minder zijn.