Huidverjonging met IPL

Op IPL-gebied is huidverjonging de nieuwste ontwikkeling. Heeft u last van een grauwe, onrustige huid of couperose, spider naevi, acne, pigmentvlekken en rimpels? Een MedCos IPL behandeling zal dan uitkomst kunnen bieden. De MedCos IPL-methode kunnen wij de verschijnselen van huidveroudering effectief bestrijden. Tijdens de behandeling is er een bevordering van de aanmaak van colageen, zodat de conditie van het bindweefsel een sterke verbetering ondergaat. Met als resultaat een jeugdigere en vitale huid.

Wat is huidveroudering?
Bij veroudering van de huid zijn de genen een bepalende factor voor elk individu, daarnaast spelen ook omgevingsfactoren een belangrijke rol in het verouderingsproces van de huid. Met name de huid wordt meer dan andere organen blootgesteld aan factoren uit de omgeving. De meest schadelijke invloed voor een versnelde veroudering is de chronische belasting met UV- straling, afkomstig van zonlicht. Andere factoren die het verouderingsproces van de huid versnellen zijn nicotinegebruik, zwaartekracht en klimatologische (hitte, wind) omstandigheden.
De huid wordt dunner.
Vorm en samenstelling van de huid verslechtert, er ontstaan rimpels.
Poriën in de huid verwijden.
De talg- en zweetproductie neemt af, de huid droogt makkelijk uit.
Pigmentverschuivingen treden op en ontstaan ouderdomsvlekjes.
Bloedvaatjes verwijden en zo kan couperose ontstaan.

 

De behandeling`
Tijdens de behandeling wordt de MedCos IPL op de huidoppervlakte geplaatst. De huid neemt het licht van achtereenvolgende flitsen de MedCos IPL op waar het wordt omgezet in warmte. Dit proces geeft een stimulans aan de aanmaak van nieuwe huidcellen en aan de productie van nieuw collageen en elastine. Hierdoor is er een vervaging van het pigment, verdwijnen uitgezette bloedvaatjes en worden de poriën in de huid fijner.
Uw huid ziet er fris en jong uit. Voor een optimaal resultaat is het aan te raden de MedCos IPL behandeling wekelijks te herhalen. Gemiddeld zijn 8 behandelingen nodig voor een bevredigend resultaat. Het is raadzaam om iedere 2 maanden een onderhoudsbehandeling te ondergaan om het behaalde resultaat optimaal te houden. Tussen de MedCos IPL huidverjongings behandelingen zit een rustperiode van 1 tot 2 weken.

Huidverbetering & huidverjonging dankzij IPL
Dankzij de MedCos IPL huidverjonging behandeling zijn zeer goede resultaten te behalen. Rond het 25e levensjaar begint de huid te verouderen. Eerste tekenen zijn rimpels, couperose en verslapping van de huid. Het collageen in de huid neemt af. Natuurlijk hebben ook invloeden van buitenaf uitwerking op het proces, denk hierbij aan de zon, luchtvervuiling en roken. De MedCos IPL behandeling stimuleert de huid en geeft het die frisse uitstraling terug