Schoonheidssalon IJsselstein

Auric Skincare is de schoonheidssalon in IJsselstein

Wil jij een bezoekje brengen aan een schoonheidssalon in IJsselstein? Dan hebben we bij Auric Skincare altijd een plekje voor je vrij om tot rust te komen en jezelf te laten verzorgen. Met ons uitgebreide pakket aan schoonheidsbehandelingen helpen we je graag te ontspannen en zorgen we voor een gezonde en stralende huid.

Schoonheidssalon IJsselstein

Ontspannen in IJsselstein

Een bezoekje aan de schoonheidssalon helpt je om volledig te ontspannen en tot rust te komen. Bovendien helpen onze behandelingen je aan een verzorgde huid waardoor je weer fris en gezond naar buiten kan. Met behulp van onze natuurlijke producten zorgen we ervoor dat alle onzuiverheden worden weggewerkt en wordt de huid optimaal gereinigd. Dit geeft een heerlijk relaxt gevoel terwijl je bij onze schoonheidsspecialiste in de stoel ligt. Je kunt je laten verwennen in onze salon in IJsselstein  om even helemaal te ontspannen en je huid te voeden. Van je wenkbrauwen tot je voeten, wij zorgen voor een geschikte schoonheidsbehandeling.

Het gebruik van 100% natuurlijke producten in onze beautysalon

Voor de ideale behandeling zijn de producten die je als schoonheidssalon gebruikt natuurlijk cruciaal. Wij geloven in de gezonde werking van natuurlijke stoffen om jouw huid te verbeteren en daarom maken we uitsluitend gebruik van 100% natuurlijke producten en hebben we een ruim assortiment aan vegan beautyproducten tot onze beschikking. De producten bevatten het beste van de natuur en zijn bovendien volledig dierproefvrij. Dankzij het ruime aanbod hebben we voor ieder huidtype de juiste producten, die we voorafgaand aan de behandeling zorgvuldig voor je selecteren. Onze ervaren schoonheidsspecialisten weten precies hoe ze jouw huid het beste kunnen behandelen in onze salon in IJsselstein.

Mogelijkheden bij schoonheidssalon Auric Skincare in IJsselstein

In onze schoonheidssalon kun je diverse behandelingen boeken, afhankelijk van jouw specifieke wensen. Zo hebben we verschillende gezichtsbehandelingen:

Naast de gezichtsbehandelingen hebben we ook diverse ontspannende massages en kun je ook terecht voor extra behandelingen, zoals:

Alles voor een compleet verzorgde en gezonde look.

Kom langs bij de schoonheidsspecialiste van IJsselstein​

Wil jij bij ons in IJsselstein langskomen voor een van onze behandelingen? Boek dan direct een afspraak en dan verwelkomen we je graag in onze salon. Voor meer informatie of vragen kun je uiteraard altijd even contact opnemen, dan bekijken we hoe we jou kunnen helpen.