Microdermabrasie Nieuwegein

Wil jij met behulp van een microdermabrasie behandeling in Nieuwegein snel en effectief jouw huid verbeteren? Schoonheidssalon Auric Skincare biedt de mogelijkheid om jouw huid een oppepper te geven met deze speciale behandeling voor de verjonging van jouw huid. Bekijk de mogelijkheden en boek jouw eigen microdermabrasie behandeling bij Auric Skincare, gelegen in de buurt van Nieuwegein. 

Microdermabrasie Nieuwegein

Wat is microdermabrasie?

Microdermabrasie is een speciale behandeling die zich focust op huidproblemen door te werken in de opperhuid, de bovenste laag van je huid. Door hier dode huidcellen te verwijderen met behulp van een speciale peeling wordt deze beter doorbloed en kan het beter nieuwe stoffen opnemen. Tegelijkertijd word er een diamanten kop over de huid gehaald die zo de dode huidcellen en het vuil afzuigen door een vacuümtechniek, die tevens de doorbloeding van het gelaat stimuleert. Zo wordt de bovenste laag van de huid als het ware weg geschaafd en worden de nieuwe cellen gestimuleerd, waardoor het natuurlijke proces versneld wordt. Hierdoor krijg je een jongere en stralendere huid.

Voordelen

Er zijn verschillende huidproblematieken waarbij microdermabrasie effect heeft. Je kunt bij ons in de regio Nieuwegein langskomen voor een behandeling wanneer je last hebt van o.a.:

  • Onzuivere huid
  • Huidveroudering
  • Acne
  • Grove poriën
  • Fijne rimpels
  • Oppervlakkige pigmentvlekken
  • Futloze huid

We adviseren je graag over de mogelijkheden van microdermabrasie voor jouw huid. Kom gerust langs in onze salon in de omgeving van Nieuwegein om te zien wat we voor jou kunnen betekenen.

Combinatie met mesolift

Om jouw huid optimaal te behandelen wordt de microdermabrasie vaak gecombineerd met een mesolift behandeling. Na een huidanalyse en een reiniging wordt eerst de microdermabrasie toegepast, waarna de huid wordt gevoed met een mesolift behandeling. Hierbij worden huideigen stoffen in combinatie met vitaminen in kleine hoeveelheden aangebracht in de huid. Dit helpt de cellen bij het aanmaken van collageen en stimuleert het bindweefsel om vocht vast te houden. Hierdoor wordt jouw huid gladder en steviger en wordt het effect van de microdermabrasie groter. Deze combinatie zit samen in één behandeling in onze salon nabij Nieuwegein.

Vernieuw jouw huid met microdermabrasie

Wil jij een jongere en stralendere huid in je gezicht? Wil je af van de fijne lijntjes en jouw huid goed laten verzorgen? Microdermabrasie geeft jouw huid een gezonde boost en zorgt ervoor dat alle dode huidcellen verwijderd worden. Maak een afspraak voor jouw behandeling en kom langs in onze salon in de omgeving van Nieuwegein. We helpen je graag aan een mooie strakke huid. Voor meer informatie of vragen kun je uiteraard ook altijd contact met ons opnemen. We leggen je graag alles uit over deze behandeling.