Groothandel schoonheidssalon

Zoek je naar een geschikte groothandel voor jouw schoonheidssalon die jou kan voorzien van professionele producten die de kwaliteit leveren die jij voor ogen hebt voor jouw eigen salon? Dan helpen we je bij Auric Skincare graag aan de producten van ons gerenommeerde cosmeticamerk KUO’s Professional. We zorgen er als groothandel voor dat iedere schoonheidssalon met de beste kwaliteit kan werken.

Groothandel schoonheidssalon

KUO’s Professional

Na een uitgebreide zoektocht voor de meest passende producten voor onze schoonheidssalon in IJsselstein werd uiteindelijk gekozen voor de huidverzorgende producten van het Spaanse KUO’s Professional. Wij gebruiken de producten zelf bij de behandelingen voor het gezicht, lichaam, handen en voeten. Daarnaast willen we als groothandel andere schoonheidssalons graag kennis laten maken met dit krachtige merk. Daarvoor kunnen we startende salons helpen met het opstarten van een nieuwe lijn of kunnen salons het merkenassortiment uitbreiden. De producten zijn niet alleen gericht op de verzorging, maar ook vooral op de verbetering van de huid. Dankzij voortdurend onderzoek en ontwikkeling worden nieuwe producten gecreëerd die voldoen aan de eisen van de markt, altijd met respect voor het milieu.

Kenmerkende waarden

Als groothandel is de service voor onze schoonheidssalons een belangrijke pijler. Dankzij de producten van KUO’s kunnen we jou helpen een behandeling op maat aan te bieden. De verschillende productlijnen zijn gebaseerd op huidtypes, seizoenen en bestandsdelen, waardoor er altijd een geschikte variant is voor jouw klanten. Bovendien sluiten de producten aan op onze duurzame visie als groothandel en schoonheidssalon. Alle producten van KUO’s Professional zijn namelijk:

  • Vegan
  • Dierproefvrij
  • Parabenen vrij
  • 100% natuurlijk

Met de zorgvuldig uitgekozen producten van KUO’s Professional kunnen we iedere schoonheidssalon helpen aan de gewenste kwaliteit, speciaal gemaakt voor de professionele markt.

Advies en training

Aangezien service en een langdurige betrouwbare samenwerking met onze salons belangrijk is staan wij jou graag bij in advies en training. Onze specialisten hebben exclusieve professionele trainingen gevolgd over de inhoud, werking en achtergrond van de producten van KUO’s, waardoor ze jou haarfijn uit kunnen leggen hoe alles in elkaar zit. Er staat dan ook een gekwalificeerd team aan schoonheidsspecialisten voor je klaar om jou trainingen te geven of om advies te geven over het gebruik van bepaalde producten. Auric Skincare is het centrale punt binnen Nederland voor KUO’s Professional. We helpen je graag met onze kennis en passie om jouw eigen schoonheidssalon naar een hoger niveau te tillen.

Profiteer van de groothandel voor jouw schoonheidssalon

Wil jij een professioneel merk toevoegen dat niet alleen kijkt naar de verzorging van de huid, maar ook naar de verbetering van de huid? Dan is Auric Skincare de groothandel voor jouw schoonheidssalon. Benieuwd naar onze huidverbeteringsproducten van KUO’s Professional? Maak dan een afspraak om kennis te maken en wordt partner! Heb je nog vragen of wil je meer informatie over de producten? Je kunt natuurlijk altijd contact met ons opnemen. Onze specialisten staan je graag te woord.

Groothandel voor schoonheidssalons