Over

Auric Skincare is opgericht door Lia Khadir, een gediplomeerd schoonheidsspecialiste.  Zij heeft in 2014 Auric Skincare opgericht in Almere. Na 4 jaar besloot zij te verhuizen naar IJsselstein waar Auric Skincare op de Swammerdamweg 16 werd gevestigd. Na een tijdje heeft ze besloten om naar een groter pand te verhuizen. Dit werd Boerhaaveweg 95, IJsselstein.  

Auric Skincare is ondertussen uitgegroeid tot een BeautyCentre.  Buiten gezichts- en lichaamsbehandelingen is het nu ook mogelijk om bij ons naar de kapper te gaan. Kwaliteit is hier niet mee verloren gegaan. Persoonlijke aandacht en ontspanning staat bij ons nog steeds centraal.

In de schoonheidssalon wordt er naar je huid gekeken zo en de juiste producten gekozen. Er is keuze uit ontspannende behandelingen maar ook huidverbeterende behandelingen voor als je meer resultaat wilt.

Met rustgevende muziek, een aangename temperatuur van 23 graden en heerlijke etherische oliën laten wij mensen hun zorgen even vergeten en zo te kunnen ontspannen.

Bij ons staat rust, professionaliteit en luxe centraal en draait het om jouw ontspanning. Ervaar een moment voor jezelf. 

Geïnteresseerd in wat wij allemaal bieden? Klik dan hier!

Geïnteresseerd in wat mensen van ons vinden? Lees hier alle lovende reviews!

Maak kennis met ons team