Massage Nieuwegein

Wil jij graag een massage boeken in Nieuwegein om compleet te kunnen ontspannen? Dan ben je altijd welkom in de schoonheidssalon van Auric Skincare, waar je kunt genieten van diverse massagebehandelingen. Hiermee kun je er weer fris tegenaan en heb je even een moment voor jezelf. Echt tot rust komen doe je bij Auric Skincare, gelegen vlakbij Nieuwegein.

Massage Nieuwegein

Voordelen massage

Er zijn verschillende redenen waarom een massage goed voor je is:

Het ondergaan van een massage heeft dus veel positieve invloed op het lichaam en brengt ook mentale rust. Zelf ervaren hoe het is? Boek dan snel een behandeling in de buurt van Nieuwegein.

Speciale massagebehandelingen

Er bestaan talloze massages, allen met een eigen insteek of gebruik van speciale producten die bijdragen aan het effect van de massage. In onze salon kunt je kiezen uit een aantal speciale massagebehandelingen, die jouw lichaam een boost geven.

Scrub massage + pakking

Tijdens deze massage worden de rug, nek en schouders met speciaal scrubzout gescrubd om dode huidcellen te verwijderen voor een gezonde en soepele huid. Hierna volgt de pakking, waarbij er een speciale pakking op het lichaam wordt aangebracht en het lichaam wordt verwarmd met een warmtedeken. Hiermee krijgt het lichaam een detox en wordt de huid gevoed. Je voelt zich als herboren na deze behandeling.

Hotstone massage

Bij de hotstone krijg je een massage waarbij gebruik wordt gemaakt van hete stenen. Door de hitte en de lichte druk wordt de spanning in je spieren verlicht en krijg je energie. De combinatie van de druk van de warme stenen en het los masseren van de spieren is extra effectief doordat deze dieper doordringt in het spierweefsel.

Kaarsmassage

Deze specifieke behandeling maakt gebruik van speciale massagekaarsen, waarbij het kaarsvet wordt gebruik om het lichaam nog meer te laten ontspannen. De was die hiervoor gebruikt wordt is 100% natuurlijk en verzorgd de huid, waardoor deze soepeler en stralender wordt. Het geeft een optimale combinatie van ontspanning en huidverzorging.

Optimale setting voor ontspanning

Een massage staat grotendeels in het teken van ontspanning, waardoor je zowel fysiek als mentaal helemaal tot rust kan komen. In onze salon vlakbij Nieuwegein zorgen we daarom voor een optimale setting die hierop aansluit. Met behulp van rustgevende muziek en een aangename temperatuur van 23 graden zijn alle ingrediënten aanwezig om even alles los te laten. Dankzij het gebruik van onze heerlijke en natuurlijke etherische oliën zorgen we ervoor dat je jouw zorgen vergeet en volledig kunt ontspannen.

Benieuwd naar onze massages? Onze salon bevindt zich in de buurt van Nieuwegein en is makkelijk te bereiken. Maak direct een afspraak voor een van de behandelingen of neem contact op voor meer informatie over de mogelijkheden van onze salon.