Groothandel schoonheidsproducten

Professionele schoonheidsproducten voor jouw salon

Ben jij op zoek een groothandel die je kan helpen met nieuwe schoonheidsproducten voor in jouw salon? Kijk dan eens naar de mogelijkheden van onze groothandel in schoonheidsproducten.

Als exclusief leverancier van KUO’s Professional in Nederland kunnen we jou topkwaliteit producten leveren die bijdragen aan een professionele salon met behandelingen op maat.

Met de schoonheidsproducten van Auric Skincare ontvang je een duurzaam assortiment met zichtbaar resultaat.

Groothandel schoonheidsproducten

100% natuurlijke schoonheidsproducten

Als groothandel leveren we bij Auric Skincare schoonheidsproducten aan diverse salons in Nederland van het Spaanse merk KUO’s Professional. Deze producten worden gefabriceerd met respect voor mens, dier en milieu en zijn dan ook 100% natuurlijk en vrij van dierproeven, dierlijke ingrediënten en parabenen.

De schoonheidsproducten maken gebruik van concentraties van natuurlijke ingrediënten waardoor alleen het beste van de natuur in de producten verwerkt zit. Dit maakt het uitstekend geschikt voor professioneel gebruik. Zo zorgen we er als groothandel voor dat we bijdragen aan de schoonheid van de klanten en dragen we bij aan een mooiere en duurzamere wereld.

Ruim assortiment

Wanneer je kiest voor de schoonheidsproducten van KUO’s, profiteer je van diverse huidverzorgingslijnen, die naast verzorging ook gericht zijn op verbetering van de huid. Wij hebben in ons ruime assortiment de volgende lijnen voor jou beschikbaar:

 • Supreme: voor stevigheid bij de oudere huid.
 • Bamboo & Argan: super hydraterende anti-aging.
 • Sensitive: voor de gevoelige huid.
 • Vitamine C: bij beginnende veroudering.
 • Renewal: voor dikkere huid.
 • Equilibrium: voor zuivering van de vette huid.
 • Colastin: voor meer collageen vanaf 30 jaar.
 • Voet- en handverzorging: alles voor de verzorging van handen en voeten.
 • Sportlijn: voor bescherming van de huid voor sportliefhebbers.
 • Lichaamsverzorging: voor lichaamsbehandelingen als massages en scrubs.
 • Alginaat maskers: effectieve maskers voor ieder huidtype.
 • Peelings: voor het verwijderen van dode huidcellen.

Mogelijkheden groothandel schoonheidsproducten

We bieden als groothandel in schoonheidsproducten dus diverse productlijnen aan, waardoor jij met jouw salon altijd de juiste schoonheidsproducten in huis hebt voor een behandeling op maat. Bovendien kunnen jouw klanten ook thuis genieten van de producten in combinatie met de behandelingen uit de salon.

Om jou hier zo goed mogelijk in te ondersteunen gaan we voor een duurzame en langere relatie tussen ons als groothandel en jouw salon. Je profiteert daarbij van betaalbare prijzen en de mogelijkheid om altijd te bestellen wat je nodig heeft zonder minimum.

We helpen je naast het aanleveren van de schoonheidsproducten ook graag met meer informatie, trainingen of adviezen.

Haal de schoonheidsproducten van KUO’s in huis

Wil jij ook profiteren van topkwaliteit schoonheidsproducten in jouw salon die zowel voor behandelingen als voor thuisgebruik bij klanten geschikt zijn? Dan helpen we jou graag aan de natuurlijke producten van KUO’s Professional.

Je kunt de producten bij onze groothandel verkrijgen en jouw klanten laten genieten van de huidverzorgende en -verbeterende werking. Partner worden? Maak direct een afspraak om kennis te maken met onze producten.

Voor meer informatie of vragen kun je uiteraard ook altijd contact met ons opnemen.

Groothandel schoonheidsproducten