KUO’S Professional in NL

Kuo’s Professional is een Spaans huidverzorgingsmerk uit het middensegment met een servicegericht doel. Na een lange zoektocht door de Nederlands en Duitse salon merken kon Lia niets vinden. Merken zouden contact opnemen, is nooit gedaan. Merken reageerde niet. Merken wouden geen toen nog aan huis salon. 

Toen kwam Kuo’s Professional langs. Dit merk zag er fantastisch uit en werd nog niet in Nederland verkocht of gebruikt door salons. De doelen en waarden kwamen overeen met wat Lia zocht in een merk. Na een tijd contact te hebben gehad heeft zij besloten een reis naar Spanje te maken om het in het echt te bekijken. Ze werd warm onthaald en heeft veel gezien onder andere ook de fabriek waar alle producten gemaakt worden. Er werden ook producten geprobeerd en ervaren.

geschiedenis kuo's

KUO'S Professional naar Nederland

Na deze reis was het duidelijk. Kuo’s Professional zou voor het eerst naar Nederland komen. En niet alleen als merk voor in de salon maar ook als professioneel salonmerk. Op deze manier maken veel meer salons kennis met dit mooie merk. In onze salon, Auric Skincare, wordt gebruik gemaakt van Kuo’s Professional voor het gezicht, lichaam, handen en voeten. 

Waarden:

  • Dierproefvrij
  • Vegan
  • 100% natuurlijk
  • Geen parabenen

Meer informatie?

Wij werken al 4 jaar samen met Kuo’s Professional en de producten blijven verbeteren. Nieuwe producten worden gelanceerd, huidige producten krijgen nieuwe ingrediënten etc. 

Ben je op zoek naar een extra merk voor in de salon of ben je startende? Wij nemen graag de tijd voor u. Wij kunnen samples opsturen, je kan ook langkomen voor een demonstratie of kom langs op een van onze productinformatie dagen!

KUO's
Gratis sample aanvragen
Stap 1 van 4