Geschiedenis KUO’S Professional

1992
De spaanse Juan Antonio Sanchis begon zijn zakelijke carrière in de wereld van de professionele schoonheidsleer. Het bedrijf is op dat moment nog gericht op de distributie van topmerken, kappers, meubels, apparaten en nutsvoorzieningen.  

2000 

Kuo’s richt zich op de productie van ontharingshars, laserontharing (ND Yag) en fotoepilatie (IPL), en biedt hoogwaardige diensten aan partnercentra. Vanaf dat moment creëert Kuo´s een onderzoeksafdeling en ontwikkelt een technologische lijn die bestemd is om de nieuwste technieken in esthetische behandelingen toe te passen. Het bij Kuos gekozen menselijke team is gekwalificeerd op technologisch, gezondheids- en esthetisch gebied. Kuos wordt daarmee een toonaangevend bedrijf in onderzoek naar en gebruik van nieuwe technieken toegepast op schoonheid.

2006

Door de ervaring die is opgedaan in de afgelopen jaren heeft Kuo’s zich verder kunnen ontwikkelen en heeft cosmetische producten kunnen maken. Gezicht, lichaam, haar, nagels, voeten, handen, enz. Kuos verstevigt in de markt als een serieus, solide en professioneel merk bij onze klanten die de inspiratiebron zijn voor nieuwe projecten.

2012

Momenteel zijn alle cosmetica gemaakt in kuo’s vrij van parabenen en minerale oliën, dus hebben ze cosmetica die nog meer zorg draagt voor de gezondheid van onze klanten. “Exclusive Cosmetics” werd op de markt gebracht, die aanvankelijk twee zeer exclusieve productlijnen omvat, de “BIO” -lijn voor gezichtsbehandelingen, bestaande uit 4 kuren en de Gold-lijn voor lichaam, ontspannend en antioxidant. Met deze lanceringen bevindt Kuo’s zich wereldwijd in de meest exclusieve en veeleisende centra, en biedt het de verjonging en anti-rimpeleffecten die zichtbaar zijn, zelfs kort na het aanbrengen thuis en nog groter in salons.

Gratis sample aanvragen
Stap 1 van 4