fbpx

Leverancier schoonheidssalon

Auric skincare is exclusief leverancier van KUO’S in Nederland. Ben je op zoek naar een nieuw merk voor jouw salon? Neem dan contact op voor een kennismaking met dit prachtige Spaanse merk. Wij zijn er trots op dat wij exclusief distributeur van KUO’S in Nederland zijn. Met de ervaring van een eigen salon kunnen wij je als geen ander helpen als leverancier aan de schoonheidssalon.

leverancier schoonheidssalon

Over KUO’S

In de collectie van KUO’S vind je professionele huidverbeteringsproducten. Aan ieder nieuw product ligt gerenommeerd wetenschappelijk onderzoek ten grondslag. Als leverancier van KUO’S aan de schoonheidssalon staan wij voor de exclusieve producten met hoog geconcentreerde werkzame stoffen en fijne texturen. De producten zijn geschikt voor gebruik in de salon, maar kunnen door klanten ook thuis ter aanvulling van behandelingen in de salon gebruikt worden.

Met respect voor mens, dier en milieu

Als leverancier aan de schoonheidssalon vinden wij het belangrijk dat onze producten bijdragen aan een mooiere wereld. Schoonheid zit van binnen, daarom staat KUO’S voor welzijn van mens, dier en milieu. De producten van KUO’S zijn niet getest op dieren. Ze zijn vegan, want ze zijn vrij van dierlijke ingrediënten. Tevens zijn de producten 100% natuurlijk. Alleen het beste van de natuur wordt in hoge concentratie gebruikt in de producten. Hierdoor zijn de producten niet alleen geschikt voor thuis, maar ook voor professioneel gebruik.

Samenwerken met Auric Skincare

KUO’S is een gerenommeerd merk. De collectie bestaat uit verschillende productlijnen voor verschillende huidtypen. Door deze grote collectie kunnen wij je alle producten leveren die je nodig hebt binnen jouw salon. KUO’S levert niet alleen prachtige professionele producten, maar ook professionele ondersteuning voor jou als ondernemer. Je kunt hierbij denken aan promotiemateriaal voor in de salon, ondersteuning bij (online) marketing en leerzame trainingen door een van onze specialisten. Met KUO’S haal je een totale service in huis voor jouw schoonheidssalon.

Particulier?