fbpx

Leverancier schoonheidsproducten

Auric Skincare is exclusief leverancier van de schoonheidsproducten van KUO’S. Wanneer je net als wij kiest voor KUO’S, dan kies je voor een gerenommeerd merk met huidverbeteringslijn van salonkwaliteit. KUO’S staat voor natuurlijke en diervriendelijke cosmetica, zonder concessies te doen aan de kwaliteit en werkzaamheid. De producten zijn ontwikkeld uit liefde voor cosmetica en huidverbetering, en ontwikkeld op basis van wetenschappelijk onderzoek. Wil je het zelf in je schoonheidssalon proberen? Neem dan contact op voor een vrijblijvende kennismaking met het merk.

leverancier schoonheidsproducten

100% natuurlijk, vegan én dierproefvrij

Als leverancier van de schoonheidsproducten van KUO’S vinden wij het zeer belangrijk dat niet alleen je huid mooier wordt van de producten. De verschillende lijnen zijn namelijk gemaakt met respect voor de wereld om ons heen. Alle producten zijn vegan, want ze zijn vrij van dierlijke producten. Daarnaast zijn ze dierproefvrij, dus gegarandeerd niet op dieren getest. Ten slotte, maar net zo belangrijk, zijn de producten 100% natuurlijk. Alleen het beste van de natuur is goed genoeg voor de producten van KUO’S.

Werken met de producten van KUO’S

KUO’S helpt ondernemers om het beste uit de producten te kunnen halen. Door de verschillende productlijnen is het merk zeer geschikt voor uiteenlopende behandelingen binnen de schoonheidssalon. Daarnaast biedt KUO’S via Auric Skincare professionele begeleiding bij het commerciële aspect van ondernemen. Je kunt hierbij denken aan promotie, marketing en andere ondersteuning. Als exclusief leverancier van de schoonheidsproducten van KUO’S kunnen wij jouw salon aantrekkelijke inkoopvoorwaarden bieden.

Schoonheidsproducten van KUO’S

KUO’S heeft prachtige verzorgingsproducten voor ieder huidtype. Er zijn producten voor het gezicht, maar ook producten voor het lichaam. De producten zijn perfect voor gebruik in de salon, maar kunnen ook veilig verkocht worden voor thuisgebruik. De producten kunnen gevat worden in de volgende lijnen:

Particulier?