fbpx

KUO’s professionals

KUO’S, een salonmerk met zichtbaar resultaat….

Auric Skincare werkt vanuit een zorgvuldige en professionele overtuiging met het merk KUO’S PROFESSIONAL.

WAAROM KUO’S:

KUO’S is een gerenommeerd Spaans cosmetica merk. Een bijzondere lijn welke zich niet alleen richt op de huidverbetering, maar daarnaast ook uitgebreid is in alle noodzakelijke aspecten van de hedendaagse uiterlijke verzorging.

KUO’S brengt aan de professionals wetenschappelijk onderzochte cosmetica.

KUO’S staat voor het creëren en selecteren van exclusieve producten met concentraties van zeer effectief werkzame bestanddelen en heerlijk aangename texturen.

 

KUO’S streeft er voortdurend naar om de meest innovatieve en effectieve producten op de markt te brengen en zorgt ervoor dat bestanddelen in een geschikte concentratie in het product actief zijn.

KUO’S is vrij van parabenen en minerale oliën.

KUO’S bevat een uitgekiende samenstelling aan werkzame bestanddelen waardoor resultaten en verbeteringen van de huid in de meeste gevallen direct zichtbaar zijn.

KUO’S EN JOUW MOGELIJKHEDEN ALS ONDERNEMER:

KUO’S biedt jou aantrekkelijke mogelijkheden waardoor jij je klanten in combinatie met jouw behandelingen ook thuis van deze prachtige productlijn kan laten genieten.

KUO’S biedt via Auric Skincare professionele ondersteuning op het gebied van marketing, verkoop en overige zakelijke vraagstukken. Denk hierbij aan Point of Sale (promotie) materiaal, ondersteuning bij uw online marketing en het aanbieden van business- en product-trainingen door onze ervaren specialisten.

KUO’S biedt een ruime collectie van productlijnen waardoor jij je klant altijd een op maat gesneden behandeling kunt garanderen. Productlijnen op basis van huidtypes, seizoenen en bestanddelen. Altijd is er sprake van een perfecte balans tussen de fysieke en het mentale welzijn.

Om KUO’S op professionele wijze te ondersteunen, hebben onze specialisten bij Auric Skincare uitsluitend professionele trainingen gevolgt over de inhoud, de werking van de producten en de volledige achtergrond van KUO’S.

DE DIVERSE KUO’S LIJNEN

(klik voor meer info op de link)Vitamine C lijn (vochtherstellend en revitaliserend)Sensitive lijn (gevoelige huid)Supreme lijn (oudere huid)Renewal lijn (vernieuwend)Equilibrium lijn (vette huid)Facial masks (gezichtsmaskers)Peelings & Eau Blue (gezicht peeling)Bamboo & Argan (herstellend en anti-aging)

KUO’S is exclusief verkrijgbaar in Nederland bij Auric Skincare. Wil je van merk veranderen of een merk toevoegen aan je salon? Maak dan een afspraak voor een kennismaking met onze mooie Spaanse huidverbeteringslijn KUO’S!

Bel 030-761 25 70 of stuur een mail naar contact@auricskincare.nl voor meer informatie!
Particulier?