Kapper IJsselstein

Zoek jij naar een kapper in IJsselstein die precies weet waar ze mee bezig zijn en jou ondertussen ook nog kan voorzien van schoonheidsadviezen indien gewenst? Kom dan naar Auric Skincare voor een professionele aanpak van jouw haar. Bij ons kun je op jouw gemak genieten van de knipbeurt en zorgen wij voor het gewenste eindresultaat. Naar de kapper gaan kun je bovendien bij ons combineren met een rustgevende gezichtsbehandeling. Reden genoeg dus om langs te komen bij onze salon in IJsselstein.

Kapper IJsselstein

Relaxt naar de kapper in IJsselstein

Een bezoekje aan de kapper is voor velen niet alleen een noodzaak om het haar in model te houden, maar ook een mogelijkheid om er weer helemaal verzorgd uit te zien. Bij Auric Skincare zorgen we voor een relaxte sfeer waardoor jij rustig in de stoel kunt zitten en wij jouw haar tot in de puntjes kunnen verzorgen. We kunnen voor zowel de dames als de heren ook een hoofdhuidmassage uitvoeren die jou helpt te ontspannen en de haarconditie helpt te verbeteren. Daarnaast kunnen we jouw haar voorzien van een masker om dit extra te voeden. Bij Auric Skincare in IJsselstein kun je altijd relaxt naar de kapper gaan.

Kapper IJsselstein: Voor alle behandelingen

Je kunt bij onze kapper in IJsselstein terecht voor verschillende haarbehandelingen. Je kunt kiezen uit:

  • Knippen
  • Stylen
  • Hoofdhuidmassage
  • Haarmasker
  • Verven
  • Creative Color Mask

We helpen jou graag in onze salon in IJsselstein met de gewenste behandeling. Heb je vragen over de verschillende behandelingen? Neem dan gerust contact met ons op.

Kapper in IJsselstein

Profiteer van compleet BeautyCentre in IJsselstein

Auric Skincare is niet alleen een kapper, maar beschikt over een complete schoonheidssalon in IJsselstein. Onze kapsalon is daar onderdeel van, maar je kunt naast de verzorging van jouw haar ook bij ons terecht voor de verzorging van je huid. Combineer jouw bezoek aan de kapper bijvoorbeeld met een ontspannende of huidverbeterende gezichtsbehandeling. We zorgen ervoor dat jouw huid er weer stralend uit ziet. Wil je helemaal tot rust komen dan is een massage bij ons ook een optie. Ga met een ontspannen lichaam en een prachtige nieuwe gezonde look de deur uit na een bezoek aan ons complete BeautyCentre in IJsselstein.

Reserveer jouw plek bij de Auric Skincare in IJsselstein

Wil jij graag iets anders met jouw haar of wil je een speciale verfbehandeling? Kom dan naar de kapper van IJsselstein bij Auric Skincare. Voor een optimale ontspannen ervaring kun je bovendien altijd een combinatie boeken met een verzorgende behandeling. Maak direct een afspraak bij onze kapster of neem contact op voor meer informatie over de mogelijkheden.

Kapper IJsselstein Auric Skincare