Strictly Pure S-stopper creme 75ml

14,95

ARTIKEL OMSCHRIJVING

Deze creme is uitermate geschikt voor het onderdrukken/verwijderen van voetschimmel. De Strictly Pure voetenlijn is een strikt natuurlijke lijn waarbij uitsluitend gebruik gemaakt wordt van natuur zuivere ingrediënten en lichaamseigen stoffen. De producten zijn bovendien dierproefvrij en hypoallergeen.

De lijn is een lijn die tot doel heeft het natuurlijke herstelvermogen van de huid te ondersteunen en voorts om de huid gezond te houden en te verfraaien. Dit houdt in dat de werkzame stoffen in de diverse crèmes en andere preparaten met een zodanige zorg zijn samengesteld dat zij de biologische processen in de huid activeren.

De huid van onze voeten heeft echter niet dezelfde behoefte als de huid op andere plaatsen van het lichaam. Er is dus een grote verscheidenheid aan producten nodig om die specifieke problemen bij de kern aan te pakken

WAT IS EEN S-STOPPER OF SCHIMMELSTOPPER?

Een S-stopper is een schimmel hulpmiddel. Dat wil zeggen het helpt bij het verzachten en verkleinen van een schimmelinfectie. Schimmel gaat echter nooit helemaal weg, het komt namelijk meestal door stofjes die voorkomen in ons eigen lichaam. Vaak voorkomt ons immuunsysteem zelf de schimmel, maar soms is onze weerstand net even wat lager en kan er een wel een schimmelinfectie ontstaan. Het is dus altijd belangrijk je huid goed te verzorgen en je eigen immuunsysteem goed te ondersteunen. Bij twijfel of ernstige klachten ga dan altijd langs de huisarts of (medisch)pedicure.

Slechts 1 resterend op voorraad