fbpx

Groothandel schoonheidsspecialiste

Groothandel schoonheidsspecialisteGroothandel schoonheidsspecialiste

Er zijn ook beauty groothandels welke zich enkel richten op een onderdeel van de beauty, bijvoorbeeld de nagels of make up. Er zit een verschil in het aanbod van merken. Er kan gekozen worden voor zoveel mogelijk verschillende merken te verkopen maar er kan ook gekozen worden om voor specifieke merken te gaan waar de verkoper zich dan helemaal in specialiseert.

Groothandel schoonheidsspecialiste, waarom hier kopen?

Een groothandel koopt groot in en kan daardoor iets meer met de prijzen doen dan een winkel waar je normaal als consument je beauty producten zou kopen.
Voor winkels en salons ligt dit anders. Een groothandel is dan erg interessant. Ten eerste kun je hier groot inkopen, wel zo prettig want dan heb je een voorraad in de winkel en of salon. Tevens krijg je hier tips over de productlijnen welke je kan gebruiken bij de verkoop in jouw salon of winkel. Daarnaast weten de mensen die in de groothandel staan ook meer inhoudelijk over de producten, waar is het goed voor, waar is het niet goed voor, wie kan het gebruiken en wat zijn de ingrediënten. Je kan je dus hier helemaal van te voren op de hoogte laten brengen over de producten zodat wanneer je het toepast in je salon je zeker weet dat je goed op de hoogte bent!

Auric Skincare

Wanneer je als salon heel graag de producten van KUO’S in wil gebruiken dan kom je uit bij Auric Skincare. Auric Skincare is de gene die in Nederland het merk KUO’s mag leveren onder bedrijven, salons en groothandels. Wanneer er interesse is voor de diverse lijnen van KUO’S dan kan er een afspraak gemaakt worden. Samen met professionals wordt er gekeken welke producten er bij jouw winkel of salon passen. Je krijgt volledige uitleg over alle lijnen:- wat doen de producten voor de huid

  • Welke lijnen zijn er allemaal?
  • Welke lijn en welk product gebruik je wanneer bij de klant?
  • Wat zijn de voordelen van het gebruiken van producten van KUO’S?
  • Waar moet je opletten bij het gebruik van de producten?
  • Hoe adviseer jij je klant het beste met deze producten?
Particulier?