fbpx

Groothandel in cosmetica: KUO’S Professional

Groothandel in Cosmetica

Groothandel in cosmeticaGroothandel in cosmetica: KUO’S Professional biedt een volledig assortiment professionele cosmetica artikelen voor specialisten en salons. Onze specialisten bestaan uit een gekwalificeerd team dat voor u, binnen onze speciale trainingsruimte, KUO’s introductiedagen en trainingen organiseert.
Wij dragen onze kennis en passie met de meest recente technologieën en ontwikkelingen op cosmetisch gebied graag over aan de vakvrouw.

Een salonmerk

KUO’S is een salonmerk met zichtbaar resultaat. Wellicht bent u benieuwd waarom u als professional zou moeten kiezen voor het merk KUO’S. Onderstaand een aantal redenen die u over kunnen halen.

• KUO’S is een gerenommeerd Spaans cosmetica merk. Een bijzondere lijn welke zich niet alleen richt op de huidverbetering maar daarnaast ook uitgebreid is in alle noodzakelijke aspecten van de hedendaagse uiterlijke verzorging.
• Aan professionals brengt KUO’S wetenschappelijk onderzochte cosmetica.
• KUO’S staat voor het creëren en selecteren van exclusieve producten met concentraties van zeer effectief werkzame bestanddelen en heerlijk aangename texturen.
• Bij KUO’S wordt er voortdurend naar gestreefd om de meest innovatieve en effectieve producten op de markt te brengen en zorgt ervoor dat bestanddelen in een geschikte concentratie in het product actief zijn.
• producten van KUO’S zijn vrij van parabenen en minerale oliën.
• KUO’S bevat een uitgekiende samenstelling aan werkzame bestanddelen waardoor resultaten en verbeteringen van de huid in de meeste gevallen direct zichtbaar zijn.

Groothandel in cosmetica: mogelijkheden als ondernemer

Als ondernemer is er de mogelijkheid om het merk KUO’S in de salon te gebruiken. KUO’S biedt u diverse mogelijkheden waardoor u uw klanten in combinatie met uw behandelingen ook thuis van deze prachtige productlijn kan laten genieten.

Ondersteuning

U ontvangt via Auric Skincare namens KUO’S professionele ondersteuning op het gebied van marketing, verkoop en andere zakelijke vraagstukken. Denk hierbij aan:
– Point of Sale (promotie) materiaal
– Ondersteuning bij uw online marketing
– Aanbieden van business- en product-trainingen
Bij KUO’S vindt u een ruime collectie van producten waardoor u uw klant een op maat behandeling kan geven. De producten bestaan namelijk uit verschillende ingrediënten maar zijn bijvoorbeeld ook gericht op verschillende seizoenen, verschillende bestandsdelen en gericht op diverse verschillende huidtypes.

De diverse lijnen van KUO’s

Wanneer u een groothandel in cosmetica heeft dan kunt u de producten via ons aanschaffen en gebruiken in uw schoonheidssalon. KUO’S beschikt over verschillende lijnen. Zo hebben we voor een vochtherstellende huid de vitamine C lijn. Voor de gevoelige huid hebben we de Sensitive lijn, voor de oudere huid is er een speciale lijn in het leven geroepen, de Supreme lijn. Voor de vette huid is er de Equilibrium lijn en voor de huid die aan vernieuwing toe is hebben wij de Renewal lijn. Daarnaast hebben we nog een lijn speciaal voor de herstellende en anti-aginghuid: Bamboo & Argan.

Extra

Naast deze lijnen voor speciale huid typen hebben we voor de groothandel in cosmetica ook diverse Facial Masks en gezicht peeling.
Voor iedere huidtype en wens of behoefte is er dus iets verkrijgbaar. Naast de bovenstaande productlijnen beschikt het merk KUO’S ook over Spa Cosmetics. Een lijn welke wellicht binnen uw groothandel in cosmetica ook goed uit zou komen.

Spa Cosmetics

KUO’s associeert het Spa concept met centra die relaxbehandelingen en therapieën aanbieden waarin water als basis wordt gebruikt. KUO’s gaat daarin nog verder, zij baseren het concept Spa op een combinatie van gezondheid en vermaak. Via de productlijn Bamboo & Argan en de Colastin lijn biedt KUO’S een mooie en ontwikkelde Spa lijn aan welke binnen uw groothandel in cosmetica niet mag ontbreken.
Goed om te weten is dat deze productlijn is ontwikkelt met zeer veel zorg en aandacht. Deze ontwikkelingen zijn getest in de beste Spa’s van Spanje waarbij de resultaten meer dan uitstekend waren.

Exclusief verkrijgbaar

Bent u na het lezen van dit artikel geïnteresseerd geraakt om één of zelfs meerdere lijnen aan te schaffen? Voor de verkoop van uw groothandel in cosmetica? Dan kan dit uiteraard. KUO’S is in Nederland exclusief verkrijgbaar bij Auric Skincare. Als u dit merk wil toevoegen aan uw assortiment dan kunt u met de professionals van Auric Skincare contact opnemen om een kennismaking in te plannen. U kunt dan zelf ervaren wat de KUO’S productlijnen voor mooie Spaanse lijn is.

Particulier?