De huid, verwen het regelmatig!

Verwen moment voor de huid

Het weer veranderd, invloeden van buitenaf hebben invloed op je huid maar ook de invloeden van binnenuit kunnen je huid op een verkeerde manier aanpakken. Iedereen kent het wel. Een jeukende, geïrriteerde huid, met schrale plekken, oneffenheden en dingen die niet thuis horen op een stralende huid. Maar hoe voorkom je dit nu én wanneer je het al hebt: hoe kom je er weer vanaf?

De huid, je grootste orgaan

Je huid is het grootste orgaan wat een mens heeft. Heel belangrijk dus om deze op de juiste manier te verzorgen en te onderhouden. Iets wat ademt en aan zoveel verschillende factoren wordt blootgesteld moet op de juiste manier behandeld en verzorgd worden. Daarom is het goed om op regelmatige basis even tijd in te plannen voor je huid. Niet alleen goed voor je grootste orgaan maar ook heerlijk voor jouw geest!

Laat je huid verwennen

Hoe? Door bijvoorbeeld met de heerlijke Alginaat maskers. Dit masker is samengesteld uit alginaten (hydrofiel polymeer dat gemaakt wordt uit zeewier) die de huidskleur verhelderen met een antioxidanten werking. Het Depigmentation masker heeft het effect van de huid nieuw leven in te blazen. Het masker laat de huid herleven en zorgt ervoor dat de huid weer gaat stralen. Het masker bevat ook essentiële oliën van de sinaasappel, dit ingrediënt wordt weer speciaal aanbevolen voor een vermoeide huid.

Last van stress?

Helaas is er bijna niemand meer te vinden die zonder stress door het leven heen gaat. We zijn gewoon allemaal erg druk: werk, sociaal leven, verplichtingen, etc. Dit gaat jou niet in de koude kleren zitten maar je huid ook niet! Je kunt dan ook kiezen voor het anti-stress masker. Dit masker is voor elke huidtype en kan ook heel goed gebruikt worden wanneer je huid even een boost nodig heeft naar bijvoorbeeld een middagje zon. Wanneer je een gelegenheid hebt waarbij je huid strak mag ogen is ook dit masker een uitkomst! Dit masker bevat groene thee extracten en eiwitten die de functie van cellen regelen, daarnaast bevat dit masker moleculen met krachtige antioxidanten welke weer helpen tegen vroegtijdige veroudering van de huid.

alginaat maskers