5 leuke cadeautips voor de feestmaand

Het is alweer bijna december, de tijd van Sinterklaas en Kerst breekt bijna aan. Ben jij op zoek naar een cadeautip voor een echte beautyliefhebber? Wij geven je graag wat tips.

The Mask

Nee, hiermee bedoelen we niet de legendarische film met Jim Carrey. Als degene voor wie jij een cadeau wilt kopen van gezichtsverzorging houdt, dan scoor je ongetwijfeld punten met een fijn gezichtsmasker. Een professionele gezichtsbehandeling is natuurlijk heerlijk, maar ook thuis kun je een spa-avond houden. Het is hierbij handig als je enigszins weet voor welk huidtype je een masker wilt kopen. Je wilt je nichtje van 17 geen gezichtsmasker geven met anti-age ingrediënten, en je tante doe je met haar droge huid geen plezier met een kleimasker.

Eco Beauty

Als je dagelijks wattenschijfjes en reinigingsdoekjes gebruikt, merk je dat dit behoorlijk veel afval oplevert. Tegenwoordig bestaan er ook wasbare wattenschijfjes en fijne microvezeldoekjes speciaal voor het gezicht. Je gebruikt deze duurzame wattenschijfjes en doekjes met je favoriete product, maar gooit ze na gebruik in de wasmand in plaats van de prullenbak. Ze kunnen met iedere was meegewassen worden. Beter voor jezelf én beter voor het milieu.

Treat yourself

Het ultieme luxe cadeau voor de beautyliefhebber in jouw leven is natuurlijk een fijne gezichtsbehandeling. Bij ons skincare & wellness centrum geven wij verschillende soorten behandelingen, afgestemd op de huid en de wensen van de klant. Bij de behandelingen worden de producten van Kuo’s gebruikt. Kuo’s is een Spaans merk dat uitsluitend in professionele salons wordt gebruikt. Dit betekent dat de producten niet alleen heerlijk aanvoelen, maar ook echt helpen bij huidverbetering. Er zijn verschillende productlijnen voor alle huidtypes, waardoor je altijd een behandeling krijgt met producten die passen bij jouw huid. Je kunt een behandeling voor jullie samen boeken, of een cadeaubon geven.

In geuren en kleuren

Het is niet voor niets onwijs druk in de parfumerie deze tijd van het jaar. Parfums blijven een fijn cadeau om te geven én te krijgen. Veel mensen gebruiken parfum, maar het is best een luxeproduct om voor jezelf te kopen. Ideaal dus om cadeau te doen. Het is bij het geven van parfum wel handig als je enigszins weet waar de krijger van houdt. Heb je echt geen idee? Dan is een parfum abonnement een goede optie! Je kunt hierbij zelf iedere maand een klein formaat parfum uitkiezen om uit te proberen.

Voor de man in je leven

Misschien denk je bij beautycadeaus in eerste instantie aan een vriendin, zus of je moeder. Maar ook mannen zijn steeds meer bezig met hun uiterlijk en de verzorging van hun huid. In menig mannelijk badkamerkastje staat dan ook een parfum, gezichtscrème en haarverzorgingsproducten. Ook de mannen in je leven kun je daarom blij maken met beautyproducten. Al is het misschien beter om ze niét zo te noemen. Kies bijvoorbeeld voor een fijne baardolie, een luxe gezichtscrème of zijn favoriete aftershave. Daar maak je hem blij mee.

5 leuke cadeautips voor de feestmaand