fbpx

Beauty Groothandel

Groothandel in beauty

Beauty GroothandelBeauty Groothandel: het woord zegt het eigenlijk al. Een hele grote winkel waar alles op het gebied van beauty aanwezig is. Zo heb je groothandels die heel veel verschillende merken aanbieden en je hebt groothandels die zich meer specialiseren in één of een beperkt aantal merken. Voor beide is iets te zeggen. Wanneer je heel veel merken aanbiedt is de klantenkring die bij je koopt groter. Wanneer er gericht is op één of een beperkt aantal merken is de productkennis groter en zijn de klanten die afnemen ook gerichter opzoek.

Wat kun je doen bij een Beauty Groothandel

Bij een beauty groothandel kun je alles wat te maken heeft met beauty en producten kopen. Sommige groothandels zijn toegankelijk voor particulieren en bij sommige groothandels kun je enkel en alleen iets afnemen wanneer je beschikt over een KvK nummer (Kamer van Koophandel nummer).
Daarnaast zie je een verschil qua producten. De ene beauty groothandel heeft een heel groot assortiment van allerlei verschillende producten zoals voor:

 • de haren
 • het gezicht
 • het lichaam
 • make-up
 • nagels

Gerichte Beauty Groothandel

Terwijl er ook beauty groothandels zijn welke zich enkel richten op een onderdeel van de beauty, bijvoorbeeld de nagels of make-up. Tevens zit er verschil in het aanbod van merken. Zoals eerder genoemd kan er gekozen worden voor zoveel mogelijk verschillende merken te verkopen maar er kan ook gekozen worden om voor specifieke merken te gaan waar de verkoper zich dan helemaal in specialiseert.

Waarom kopen bij een Beauty Groothandel?

Voor de consument kan het interessant zijn wanneer een groothandel toegang geeft voor particulieren. Een groothandel koopt groot in en kan daardoor iets meer met de prijzen doen dan een winkel waar je normaal je beauty producten zou kopen. Het nadeel hieraan is vaak wel dat de consument in plaats van 1 product een groot verpakking dient af te nemen. Dit is uiteraard anders dan wanneer je het in de winkel koopt. Tevens zijn Beauty groothandels vaak ook enkel qua advies geven ingespeeld op de grote partijen: winkels, salons etc. Deze voorzien zij van advies voor welke doelgroep de producten zijn en hoe je deze weer goed onder de aandacht kan brengen. Anders dan wanneer je als consument naar de winkel gaat en je 1 op 1 advies krijgt over een product welke het beste bij jou past.

Groothandel

Voor winkels en salons ligt dit anders. Dan is een groothandel erg interessant. Ten eerste kun je hier groot inkopen, wel zo prettig want dan heb je een voorraad in de winkel en of salon. Tevens krijg je hier tips over de productlijnen die je kunt gebruiken bij de verkoop in jouw salon of winkel.

Auric Skincare

Wanneer je als salon heel graag de producten van KUO’S in wil gebruiken dan kom je uit bij Auric Skincare. Auric Skincare is degene die in Nederland het merk KUO’s mag leveren onder bedrijven. Wanneer er interesse is voor de diverse lijnen van KUO’S dan kan er een afspraak gemaakt worden. Samen met professionals wordt er gekeken welke producten er bij jouw winkel of salon passen. Je krijgt volledige uitleg over alle lijnen:

 1. Wat doen de producten voor de huid?
 2. Welke lijnen zijn er allemaal?
 3. Welke lijn en welk product gebruik je wanneer bij de klant?
 4. Wat zijn de voordelen van het gebruiken van producten van KUO’S?
 5. Waar moet je opletten bij het gebruik van de producten?
 6. Hoe adviseer jij je klant het beste met deze producten?

Afspraak maken

Allemaal verschillende voorbeelden welke van pas kunnen komen wanneer je een afspraak maakt bij Auric Skincare om de productlijnen van KUO’s te ontdekken. Samen gaan we kijken wat het beste bij jouw salon of winkel past en hoe je de lijnen van KUO’S kan inzetten op een juiste manier voor jouw doelgroep!

KUO’S

 • KUO’S is een gerenommeerd Spaans cosmetica merk.
 • Bij KUO’S richten ze zich niet alleen op huidverbetering maar ook op de noodzakelijke aspecten van de hedendaagse uiterlijke verzorging.
 • De producten van KUO’S worden geleverd aan de professional, de producten zijn wetenschappelijke onderzochte cosmetica.
 • Het  product KUO’S staat voor het creëren en selecteren van exclusieve producten met aangename structuren.
 • Het team van KUO’S streeft voortdurend naar nog effectievere producten met een geschikte concentratie in het product.
 • De producten van KUO’S is vrij van parabenen en minerale olie.
 • KUO’S is in de meeste gevallen gelijk zichtbaar bij gebruik, dit komt door de uitgekiende samenstelling.

Naast al deze positieve punten bevat de productlijn van KUO’s een ruime collectie waardoor er altijd wel iets in de lijn zit wat een toevoeging kan zijn voor uw winkel en of salon.
De lijnen van Kuo’S bestaat onder andere uit een Vitamine C lijn, Sensitive lijn, Supreme lijn en een Bamboo & Argan lijn.

Particulier?